Hétfő 7-et ütött az óra, ami annyit jelent megérkezett legújabb TOTSSF csapat. Ezúttal a CSL és az Eredivisie érkezett, ráadásul egyszerre.

Előző hét hétfőn a portugál liga TOTSSF csapata köszöntött be hozzánk. Mathieut objectiven keresztül, többit pedig SBC formájában vagy csomagokból húzhattuk be.  Ezúttal viszont nem egy, hanem két liga legjobbjai érkeznek hozzánk. Ugyanis a CSL és az Eredivisie is ma köszöntött be hozzánk.

Mivel egyre közeleg a Team of The Season So Far vége, így az EA hajlandó volt kicsit meggyorsítani a tempót. A szokásos egy helyet kettő liga érkezik, viszont általában mind a kettő bajnokság utánpótlását szeretik az emberek. A hollandok közül mindenképp Promes és Ziyech lapjára leszek kíváncsi, míg a kínai bajnokságból Hulk, Paulinho vagy Alex Teixeira okozhat meglepetést.

A találgatásoknak most azonban vége, hiszen itt van és megérkezett a legújabb szezon csapata! A Eredivisie TOTSSF teljes kerete:

A CSL TOTSSF teljes kerete:

A játékosok jövő hét hétfő este 7 óráig elérhetőek a pakkokban. A két liga játékosai a Seria A játékosaival együtt kerül a player pickek közé. A hét során pedig játékos SBC-k, Upgrade pakkok, valamint garantált játékos is várni fogja a grindolókat, így figyeljetek a lejárati dátumokra, valamint arra, hogy mire és hogyan osztjátok be a pénzt!

Nektek valamelyik lap szimpatikus a felhozatal közül?

×