Nagyon úgy fest, hogy a Fortnite második felvonásának harmadik szezonját Midas fogja „előkészíteni”. Előkerült egy leak ugyanis, ami az esemény cselekményét mutatja be.

Még mielőtt határozottan belefognánk az erősen spoileres cselekmény leírásába, külön leszögezzük, hogy a szóban forgó leak könnyen lehet, hogy nem is igaz. Azért veszélyes ilyesmiről írni, mert egészen addig, amíg hivatalosan meg nem jelenik az esemény, nem tudhatjuk, hogy kitaláció, vagy tényleg egy erőteljes szivárgás.

Az egyetlen ok, ami miatt úgy gondoljuk, hogy érdemes beszélni a legújabb infókról, az a különböző bizonyítékok lehetősége. Előkerült ugyanis egy cselekményleírás, aminek posztolója azt állítja, hogy a teljes Doomsday eseményt történetét írja le. A leírásban pedig feltűnt pár olyan elem, ami jelenleg is látható a játékban, így ez alapján könnyen lehet, hogy tényleg igaz a leak.

Fenntartásokkal tehát, de most leírjuk, hogy állítólag mire lehet számítani a Doomsday Device esemény során. Figyelem, komoly spoiler lehetősége áll fenn!

This is what will happen in the doomsday event and in chapter 2 season 3
byu/Dudescool123 inFortNiteBR

 

Az esemény

Amint lejár a visszaszámláló, elkezdődik a Doomsday Device esemény. Vastag felhőtakaró jelenik meg a sziget fölött. Az Agency területéről kiemelkedik a gépezet, valamint a vízben található öt oszlop is.

Ekkor egy ismerős hang lesz hallható, a Traveler szól majd a játékosokhoz, el fogja mesélni Midas tervét. A felhőkből ezután elkezd szakadni az eső, egy kisebb vihar alakul ki. Midas egy átalakított Tempest ruhában megjelenik az Agency területén és az időjárást felhasználva aktiválja a Doomsday masinát.

A Tempest ruha most is megtalálható Midas szobájában – Fortnite

A gép aktiválódik, az ekkor keletkező lökéshullám pedig az égbe emeli majd a játékosokat. A Doomsday gép meghibásodik működés közben, s elpusztítja a második szezon legfontosabb területeit. Megszűnik létezni az Agency, Grotto, Shark, Yacht, valamint a Rig is.

Ez után újból elkezd töltődni a gép, ám ekkor a játékosokat fogja maga felé rántani. A játékosok hirtelen a világok között találják majd magukat, ahol a Traveler megmutatja nekik azt az alternatív valóságot, ahol a gépezet elvégzi azt, amire tervezték. Ez után a játékosok egy hatalmas villanás kilökődnek a furcsa dimenzióból.

Tempest – Fortnite

Miközben a sziget felett egy Glideren ereszkednek vissza a szigetre a játékosok, egy hatalmas villámcsapás szétrobbantja a Hydro 16 fölötti duzzasztógátat, ezzel elárasztva a sziget mocsaras területeit.

Ezzel előkészítve azt a teóriát, miszerint a következő szezonban víz alatti közlekedésre is lesz lehetőség.

https://www.facebook.com/groups/fortnitehunkozosseg/

×