Új információk érkeztek a PUBG 6. pályájáról.

Mostanában nagyon felpörgött a PUBG Mobile fejlesztése. Nemrég a kínai verzióba megérkezett az Erangel 2.0, mindeközben pedig az adatbányászoknak sikerült megtalálni egy vadiúj pályát, ami nagyon hasonlít a jelenlegiekre, de mégis más egy kicsit.

A Tencent első promója a még meg nem jelent új pályával

Fourex

Nem az első alkalom, hogy a Fourex fedőnév feltűnik a játékban. Először a PC-s verzióban találtak pár fájlt, ami a Fourex jelölést tartalmazta, de akkor még azt hittük, hogy a 4v4 TDM pályát fogják így hívni. Ez viszont sosem érkezett meg PC-re. Most viszont a PUBG Mobile bétában feltűnt egy vadiúj pálya,  amit a Tencent is elkezdett hirdetni, persze nem mutatták meg egyből, hogy miről van szó.

Az adatbányászok viszont sikeresen megtalálták az új pályát, ami kicsit olyan, mintha összemixelték volna a jelenlegi pályákat. Északkeleten hófödte tájakba futhatunk, míg a pálya középső része inkább Erangelre hajaz, délnyugaton pedig egy sivatagos táj várja a harcosokat.

Íme az új pálya

A klasszikus battle royale pályákkal ellentétben ez jóval kisebbre sikeredett, ugyanis mindössze 2x2km-es területen mérhetjük majd össze tudásunkat. Jelen állás szerint pedig mindössze 40 fő befogadására képes a pálya.

Persze kár még messzemenő következtetéseket levonni, hiszen ez még korántsem a kész produktum. Erről az is árulkodik, hogy még nincsenek meg a végleges helyszínnevek. Korábban Vikendi vagy épp Sanhok is rengeteget módosult a végleges megjelenésekor.

Új fegyverek

Az új pálya mellett a Tencent új fegyverekkel is készült. Bekerült a régóta várt P90, de egy új shotgun is feltűnt a horizonton, ráadásul egy új kiegészítő is bekerült a játékba, amivel elvileg távolabbra is pontosabb lesz majd a fegyverünk.

 

Úgy tűnik, hogy a PUBG Mobile-ban fog először debütálni az új pálya, ami elég érdekes, tekintve hogy korábban pont fordítva ment a fejlődés. Mindenesetre kíváncsian várjuk, hogy milyen is lesz a PUBG új pályája.

https://www.facebook.com/groups/pubgmobilkozosseg/A borítókép csupán illusztráció

 

×