Nemrég a fejlesztők hivatalosan is bemutattak egy rövid előzetest, ami szerint érkezik a Gulag a Call of Duty mobilverziójába.

A Modern Warfare-hez hasonlóan a Call of Duty: Mobile is igyekszik a legtöbb, korábbi CoD címből ismert helyszínt, játékmódot, mapot felvonultatni, a játékosok nagy örömére. Most úgy tűnik, hogy a CoD: Mobile világába bekerült a Gulag is.

A fejlesztők nemrég egy ravasz előzetest tettek közzé, amely röviden bemutatja a mocskos fürdőhelyiség kézmosóit és tükreit. Bár sokak számára ez csupán egy mosdóra emlékeztető hely, akik ismerik a CoD világát, tudják, hogy ezt a helyet már látták valahol.

A rajongók tehát teljes joggal gondolhatják, hogy a CoD: Mobile-ban valamikor megjelenik a Gulag.

Annak ellenére, hogy nem erősítették meg, hogy a 7. évadban érkezik, a YouTuber ‘Bobby Plays’ feltöltött egy videót, amelyben megtalálta az új térképet a letölthető kiegészítők között.

Kép forrása: Youtube

„Megvan a Gulag” – mondta Bobby, miközben megnézte a 7. évad bétájának letöltési listáját.

Azonban az, hogy a map miként jelenik meg, egyelőre hivatalosan nem lett megerősítve. A Warzone-ban ugye kiváló 1v1 meccsek színtere, a Gulag azonban a Modern Warfare Gunfight játékmódjában 2v2 mapként is megjelenik.

Az utóbbi a legvalószínűbb, hiszen a tesztszerveren már játszott valaki 2v2 Showdown meccset a mapon.

 

Hogy a Gulag pontosan mikor kerül be a játékba, egyelőre nem tudni. Nagyon valószínű azonban, hogy a 7. évad frissítései közt lesz majd.

Neked hiányzott a Gulag a CoD: Mobile-ból?

https://www.facebook.com/groups/codmobilhungary/

×