Ahogy szinte minden Battle Royale játékban, az Apex Legends-ben is vannak olyan profik, akik jóval több ellenséget tesznek el láb alól, mint mások.

Az Apex Legends legjobbjai talán a játék kezdete óta küzdenek azért, hogy övék legyen a killek világrekordja. Most megmutatjuk, hogy eddig a különböző játékmódokban milyen rekordok születtek. Aztán ellehet kezdeni túlszárnyalni azokat.

Egy világrekord felállításához persze rengeteg összetevő kell: a győzelem helyett a játékosok levadászása a cél, a karakterek képességeinek alapos ismerete pedig elengedhetetlen.

Az Apex Legends világrekord szabályai

Fontos megjegyezni, hogy a számon tartott rekord akkor számít hitelesnek, ha videós bizonyíték van rá, illetve a rekord nem érvényes, ha smurf fiókkal készült, amivel ugye alacsonyabb szintű játékosok ellen játszhatunk. Azok a videók, melyben nem látszódik a játékos szintje, szintén nem lehetnek rekorderek. A limitált ideig tartó események során felállított rekordok szintén nem számítanak (kivéve solo).

Amennyiben két játékos/csapat ugyanazt a rekordot állítja fel, akkor azé a dicsőség, aki először vitte azt véghez.

Az Apex Legends Trio világrekordja

2019. március 28-án Fyzu, Wrugb és DesertUK csapata összesen 46 killt hozott össze PC platformon. Ez jelenleg a trióban felállított killek rekordja.

 

Konzolon a triórekord 45 gyilkosság, melyet Gaitor_423, Pensatas, ImCadillackin hozott össze.

Az Apex Legends Solo vs Trio világrekord

Mielőtt valamilyen formában megjelent volna a solo lehetőség a játékban, soloként nagy eredményt elérni csak úgy lehetett, hogy valaki egyedül száll szembe a 3 fős csapatokkal. Ilyen formában a streamer és profi játékos Mendo 36 embert ejtett ki a játékból PC-n.

 

Konzolon a rekordot a japán Asapan tartja, 35 gyilkossággal PS4-en.

Az Apex Legends Solo világrekordja

Mivel a solo az Apex Legends-ben jelenleg nem állandó játékmód, ezeket a rekordokat csak LTM idején lehet felállítani. A jelenlegi csúcstartó a streamer és Youtuber iiTzTimmy, aki 2019 augusztusában 24 killt hozott össze.

 

Ranked rekordok

Természetesen van Ranked játékmód is, ahol még nehezebb rekordokat szerezni.

Itt HusKers, SweetDreams és Dropped Predator szinten a világcsúcstartó 43 killel. A Ranked Solo vs Trio felállásban TH3GOLDENBOY Gold szinten 26 killel állította fel a világrekordot.

 

Nézzük mindezt táblázatban:

PC

Rekord Csúcstartó Kill Dátum Bizonyíték
Solo vs Trio Mendo 36 02/19/2019 Link
Trio Fyzu, Wrugb, DesertUK 46 05/25/2019 Link
Solo iiTzTimmy 24 08/16/2019 Link
Ranked Trio HusKers, SweetDreams, Dropped 43 07/30/2019 Link
Ranked Solo vs Trio TH3GOLDENBOY 26 04/13/2020 Link

Konzol (PS4/Xbox One)

Rekord Csúcstartó Kill Dátum Bizonyíték
Solo vs Trio Asapan 35 03/01/2019 Link
Trio Gaitor_423, Pensatas, ImCadillackin 45 02/20/2019 Link

Neked mennyi volt eddig a legtöbb killed az Apex Legends-ben?

https://www.facebook.com/groups/apexhunkozosseg/

×