Az biztos, hogy a rajongóknak nem kell aggódnia a VALORANT béta verziójába érkező új tartalmak miatt, hiszen nem jön semmi újdonság a játék megjelenéséig.

A VALORANT játékosoknak bőven volt idejük tesztelni a Riot Games új FPS játékát, mely joggal tör a műfajon belül a csúcsra. Miután kiderült, hogy a játék hivatalosan is megjelenik június 2-án, ezzel együtt a béta időszak szépen lezárul.

A VALORANT executive producere, Anna Donlon nemrég azt is bejelentette, hogy a fejlesztők nem adnak ki több frissítést, javítást a játék zárt béta verziójához, mivel a cím hamarosan megjelenik.

„Nem érkezik új patch a megjelenésik, mivel a szerverek hamarosan leállnak. Azonban megjelenéskor sok probléma javítására sor kerül, beleértve az érzést, miszerint néha nincs hit reg a játékban, illetve kikapcsolható lesz a vér stb. Ezeket a patch notes tartalmazza majd.”

Ez abszolút jó hír, hiszen a játék béta verziójának áprilisi megjelenése óta a játékosok számos hibára hívták fel a fejlesztők figyelmét, amit azóta igyekeztek javítani. Persze valószínűleg a játék a megjelenés után sem lesz tökéletes, hiszen minden új tartalom új hibákat is behozhat.

A megjelenéskor többek között számíthatunk egy teljesen új mapra is, valamint a Riot készen áll új karakterek bevezetésére is. Bár a játékosok számára igen izgalmas lesz a megjelenés, a Riot Games számára ez óriási kihívást jelent majd.

Reméljük, minden rendben zajlik majd, és az a sok játékos kiváló élményt kap, minden szempontból.

https://www.facebook.com/groups/valoranthun/

×