Kayn egy tipikus „könnyű megtanulni, de nehéz az mesterévé válni” hős. Mutatjuk, hogy mi volt a hiba, amiért elérhetetlenné vált a hős.

Kayn a megjelenése óta egy nagyon izgalmas és sok lehetőséget nyújtó karakter. Az által, hogy két irányba is, Rhaast és Shadow Assasinnak is építhetjük, még több játékosnak alkalmas a stílusához.

Sokan a 10.9-es puff miatt kezdtek el vele játszani, hiszen komoly erősítéseket kapott, nem sokáig tarthatott az öröm. Május 23-án Kayn elérhetetlenné vált a kliensben, melyre egy pici üzenet is felhívta a figyelmet.

 

Karasmai, akit sokan a világ legjobb Kayn játékosaként tartanak számon, szintén szóvá tette az esetet:

Úgy néz ki, hogy ma nem fogok tudni játszani.

Sajnos a Riot nem kommentálta az esetet, egy YouTube videó azonban leleplezte, hogy miért nem elérhető az egyik legnépszerűbb assasin a LoL-ban. Hasonló hiba érintő Kayn-t, mint amiért több ezer Ornn játékos is banolva lett nem is olyan régen.

 

A dolog lényege, hogy a hős W képessége az egész Idézők Szurdokában képes sebzést osztani az ellenfelekre egy hibát kihasználva.

Amint a Riot is tudomást szerzett a frissen felfedezett hibáról, természetesen ki is vették a választható hősök közül a dzsungelest. Bár még mindig megjelenik a tiltásra vonatkozó jelzés, a hős már elérhető, senki ne dőljön be tehát a téves értesítésnek.

Ti szoktatok Kayn dzsungelt játszani?

https://www.facebook.com/groups/lolhungary/

×