A Twitch mérlege ezúttal Pokimane felé dőlt.

Nehéz idők járnak a nagy streamerekre. Na már mint ami a felelősséget illeti, a szponzorokból és a bevételből nincs persze hiány, viszont egyre többen próbálják átverni a legnagyobbakat. A nézők a legkülönfélébbekkel próbálkoznak, ezért a streamerek moderátorai nagy erőkkel küzdenek a grieferekkel, de olykor becsúszik egy-egy nem várt hiba. Ez történt Pokimane-nel is, aki épp a nézői által beküldött képekre, videókra reagált, viszont a moderátorok által előzetesen átnézett anyagba

valahogy bekerült egy link, ami egy népszerű felnőttvideós oldalra vitte a streamert, aki mindezt le is adta élő adásba.

Pokimane is alaposan meglepődött / Kép: Twitch

Pokimane azonnal kilépett, de ekkor már késő volt, nézők tízezrei ugyanis látták a videót. Ilyenkor szokott előkerülni a Twitch moderációs részlege, akik rámutatnak a hibára és a hasonló eseteket kivétel nélkül bannal jutalmazzák. Nyilván kontextustól függően osztják ki a megfelelő büntetést.

 

Pokimane viszont most elárulta, hogy egy egyszerű warnnal, azaz figyelmeztetéssel megúszta a dolgot. A Twitch ugyanakkor figyelmeztette, hogy a következő alkalommal már bannal fogják őt is sújtani.

View this post on Instagram

i have the power of god and anime on my side

A post shared by pokimane ❤ (@pokimanelol) on

 

A Twitch közössége hamar felháborodott a történteken, ugyanis Amouranth mellett Pokimane is elég könnyen szokta megúszni a platform szabályzatának felrúgását. De persze valószínűleg a döntésnek köze van ahhoz, hogy Pokimane nemrég írt alá exkluzív szerződést a Twitch-csel, na nem mintha ez felhatalmazná arra, hogy fittyet hányjon a szabályokra.

Kíváncsian várjuk, hogy Poki következő megbotlását hogyan díjazza a Twitch…

https://www.facebook.com/groups/fortnitehunkozosseg/

×