A megjelenés óta relatív sok játékmód rotálódott az ingyenesen elérhető Warzone-ban. Mutatjuk, hogy mennyi kill a rekord pillanatnyilag egyes módokban.

Már jó ideje velünk van a Call of Duty széria ingyenes battle royale címe, a Warzone. A Modern Warfare önálló kiegészítőjeként megjelent mód hatalmas siker, már több tízmillió játékos regisztrált be.

Ahogyan minden játékban, itt is vannak dolgok, amivel csak lassan, vagy sehogy nem haladnak a fejlesztők, ez azonban nem állítja meg a játékosokat, hogy agyon nyüstöljék a játékot. Közöttük is a legvadabbakat mutatjuk most meg, akik egyedül (vagy csapatban) végeztek 3-4 meccsadagnyi emberrel.

3 fős squad mód rekord

Ember már rengeteg sebzés kiosztására képes, pláne ha mindannyijuk jól céloz és ügyes helyzetfelismerő. Általában az ilyen csapatok nem úgy épülnek fel, hogy mindenki egy bajnok a játékban, de azért vannak kivételek.

A jelenlegi rekordot 93 fraggel tartja otherGun, Seoxi és Swiko. Természetesen otherGun egy videót is készített a rekordról, ezt alább tudjátok megnézni.

Solo a három fős csapatok ellen

A őrületes hármas, akiknek sikerült rekordot dönteni, összesen 76 killt szereztek, ebből azonban egyikük egyedül húzott be 54-et. Szerencsére ő is egy YouTube személyiség, így erről a meccsről is alapos videós anyag készült. Ez a rekord egyébként egészen friss, május 18-án sikerült beállítani.

Solo a négyfős csapatok ellen

Bár az nem kérdés, hogy egyedül eszméletlenül nehéz killeket szerezni a squad módban, a Phanosy nevű játékos mégis csak összehozott egy őrületes, 54 killes meccset magának.

A sztori legviccesebb része talán az, hogy a rekordot érő meccset nem sikerült megnyernie, csak harmadik helyen végzett, szóval lehetett volna akár ez sokkal jobb is a végére. Persze így sincs miért szégyenkezni.

Solo világrekord

A jelenlegi csúcstartó, KEKOA US, aki egészen 43 killig menetelt az egyszemélyes módban. Ő MuTeX rekordját döntötte meg, aki „csak” 40 killt szerzett, mikor rekorder lett. Mondjuk a fragek mellé sebzés is járt rendesen, a kiosztott 9891 dmg talán máig rekord a Warzone-ban.

Világrekord az új solo módban

Május 8-án debütált egy újfajta solo mód, melynek lényege, hogy azonnal visszakerülhetünk a csatatérre, ha van nálunk elég pénz. A közösség egyértelmű visszajelzése az, hogy ez a változás felpörgette a meccsek vérkeringését, ez által könnyebb és gyorsabb is frageket szerezni.

A jelenlegi rekordot egy népszerű török streamer, forpantheon tartja, ő változott játékszabályok mellett 48 killt tudott összeszedni magának.

Nektek mennyi a legtöbb kill, amit egyedül vagy csapatban tudtatok szerezni a Warzone-ban?

https://www.facebook.com/groups/warzonehungary/

×