A svéd CS legenda újabb szünetet tart, a csapata pedig ötödik játékos után néz. Egy fiatal tehetség kaphat hatalmas lehetőséget Olofmeister hiányában.

Olofmeister egyike a legjobb játékosoknak, akik valaha hozzányúltak a CS-hez. A Global Offensive egyik versenypályáján még egy grafiti is megörökíti egy jellegzetes pillanatát, mikor egy molotovban állva hatástalanít egy bombát.

A svéd játékos a Fnatic-kel ért fel a csúcsra, az az ötös azonban már régen nem játszik együtt, Olof már jó ideje a Faze színeiben szerepel. Korábban már volt, hogy személyes okok miatt 3 hónapos szünetet tartott. Annak a részleteiről sosem beszélt, mégis bomba formában tért vissza a Faze csapatába.

Újabb szünetnek jött el az ideje

Igencsak kevertre sikeredett az üzenet, amit a Faze tolmácsolt Olofmeister tollából. A svéd játékos arról beszél, hogy elvesztette a motivációját a játékkal kapcsolatban. Ez az állapot rá, a csapattársaira és a Faze-re is kihatással volt, így a szünet mellett döntött. Miközben az egész olyan mintha visszatérne, a végén mégis mindent megköszön az organizációnak, mint egy eligazolós üzenetben szokás.

Szerintetek mikor tér vissza Olofmeister? A Faze-ben folytatja majd, vagy új helyet kell keresnie, ha újra játszani akar?

https://www.facebook.com/groups/huncsgo/

×