Derült égből villámcsapásként érkezett a hír, hogy újabb szünetre vonul Olofmeister. A svéd formája rég nem volt erős, most egy fiatal jöhet a helyére.

Hirtelen érkezett a hír, hogy a svéd legenda, Olofmeister szünetre vonul, egy időre biztosan otthagyja a Faze csapatát. A játékos már 2018-ban is elvonult 3 hónapra, az után bomba formában tért vissza a profi közösségbe.

Bár Olofmeister rutinját biztosan nehéz lesz bármivel pótolni, azért van egy fiatal, aki talán kompenzálhatja a hiányt. Bymas egy litván 16 éves játékos, már most temérdek eredménnyel. A játékos abszolút első osztályú képességekkel rendelkezik, már most zseniális játékos.

Az októberi FACEIT Pro League Europe versenyen első helyezést ért el, melyet következő hónapban egy harmadik hely folytatott.

A 16 éves játékosról korábban a Faze embere, Niko is elismerően nyilatkozott. Szerinte Bymas egy nagyon jó képességű és könnyen alkalmazkodó játékos, akiből biztosan nagy név lesz majd a jövőben.

Hát ennél jobb lehetőséget nehezen lehetne elképzelni, nem lennénk meglepve, ha a közeljövőben be is jelentenék a próbaszerződést a fiatal tehetséggel.

Szerintetek be tudja majd tölteni Bymas az űrt, melyet Olofmeister hagy maga után?

https://www.facebook.com/groups/huncsgo/

×