Komolyan belenyúltak a fejlesztők az Apex Legends pályájába az ötödik szezon frissítésével. Kings Canyon még sosem lett ennyire átszabva a bekerülése óta.

Az ötödik szezont indító frissítés alaposan belenyúlt az Apex Legends pályájába, a Kings Canyonba. Az egyik talán legfájóbb (legalább is elsőre) változás a népszerű pont, Skulltown eltűnése. Erről mesélt most nekünk egy fejlesztő.

Chad Greiner, az Apex egyik fejlesztője most elmondta mi áll a pályát érintő változtatások mögött.

Szeretem az olyan ötleteket, amik felrázzák a játékot.

Greiner elmondta, miután a játékosok már több ezer meccset játszottak a pályán, muszáj, hogy valamivel újra érdekessé tegyék a már alaposan kiismert helyszíneket. A fejlesztők amiatt sem aggódnak, hogy a a közösség egy nagy részének a kedvenc landolási helyszíne volt, Greiner is szeretett ide landolni a saját bevallása szerint.

A Gamespot-nak adott interjúban a fejlesztő azt is elmondta, a következő időszakban további helyszíni változások is jöhetnek. Greiner azt mondta, ha egy POI túlságosan népszerűvé válik, a fejlesztőknek könnyen a célkeresztjébe kerülhet.

Nem újdonság, hogy a fejlesztők látszólag a közösség ellen dolgoznak, más játékokban is előszeretettel „támadják” azokat a helyeket, amik túlságosan nagy figyelmet a közösség által.

Nektek hiányzik Skulltown, vagy jó, ahogy pótolta a Respawn Entertainment?

https://www.facebook.com/groups/apexhunkozosseg/

×