A Seria A TOTSSF alkalmával újabb játékosokat kaptunk. Ezúttal João Pedro és Boga lapja megszerezhető objectiven keresztül.

A TOTSSF ötödik hetén a Olaszországba látogatunk. . A hagyományokat megőrizve ismét két lappal gazdagodhatunk, ha elvégezzük a feladatokat. Így szerezd meg João Pedro és Boga kártyáját:

TOTSSF Moments Boga

Boga a 30 méteres Torino elleni bombagóljáért kapott speciális lapot.

 

Az elefántcsontparti megszerzéséhez 6 meccsre lesz szükségünk legjobb esetben is. Lássuk a feladatokat.

  • Chelsea Kid – Adj gólpasszt 4 különböző Squad Battle (min. World Class) vagy Rivals meccsen olyan játékossal, akinek a gyengébbik lába (WF) és trükkmozdulata (SM) is maximum 3 csillagos. Szóval ezért szerette idén annyira, az EA a 3, 3 csillagot. Logikus….
  • Boga Blast – Rúgj gólt, 2 különböző Squad Battle (min. World Class) vagy Rivals meccsen a tizenhatoson kívülről.
  • Sassuolo Success – Adj gólpasszt beadásból (négyzet, X), 2 különböző Squad Battle (min. Professional) vagy Rivals meccsen, olyan Seria A középpályással, akinek minimum 3 csillagos a Skill Moves értéke.
  • Ivorian Incision –  Rúgj gólt és adj gólpasszt 6 különböző Squad Battle (min. World Class) vagy Rivals meccsen elefántcsontparti játékossal.

TOTSSF João Pedro

João Pedrot már alapból vártam a keretbe, hiszen idén igazi gólgyáros. Helyette feladatban kaptuk meg:

  • Samba Spearhead – Rúgj 2 gólt, brazil támadóval, 2 különböző Rivals meccsen úgy, hogy legalább 6 Seria A játékos van a kezdődben.
  • Bright Brazilian – Lőj Finesse lövéssel gólt (R1+kör, RB+B), 3 különböző Rivals meccsen, brazil játékossal.
  • Skillful Setup – Adj gólpasszt Trough Ball segítségével (háromszög, Y), 4 különböző Rivals meccsen olyan játékossal, akinek minimum 4 csillagos a Skill Moves értéke.
  • Clinical in Cagliari – Lőj gólt, és adj gólpasszt 8 különböző Rivals győzelmen, olyan Seria A játékossal, akinek legalább 4 csillagos a gyengébbik lába.

João Pedro

Kreativitásért úgy tűnik nem mentek a szomszédba ezeknél a feladatoknál se. Az első feladatnál Gervinho Flashback vagy Inform lapja minden követelménynek megfelel. Ha egy játékossal akarod teljesíteni, akkor szerintem tökéletes lap a Squad Battle-höz. A tizenhatoson kívüli tüzeléshez, pedig bárkit használhatsz. João Pedro esetében, ha még megvan a FB Lucas lapod, most nagy hasznát veheted. Ha pozíció módosítóval, legalább CF-re vagy ST-re átalakítod, akkor az összes feladatot teljesítheted vele. Ha nincs, akkor ezek a játékosok jönnek szóba az első háromhoz: Allan, Douglas Costa és Joao Pedro Inform lapja. Az utolsó feladathoz pedig használhatod Mertens, Insigne, Politano Story lapját, vagy Lautaro Martinezt.

Figyeljetek oda, hogy az elsőhöz támadóra van szükség, így legalább pozíció módosítóval tegyétek fel csatárba.

 

×