A Days of Play akciói már a küszöbön. A Sony minden terméke: PS játékok, előfizetések, kontrollerek, készülékek  akciósan kaphatóak.

Aki Playstation tulaj, az valószínűleg hallott már a Days of Play nevű eseményről. A Sony hatalmas leárazásokkal és akciókkal várja az érdeklődőket, melyet idén május 25. és június 8. között tartanak meg.

Days of Play

Egy hivatalos blogbejegyzésben erősítették meg a hírt, hogy idén is megrendezésre kerül a Days of Play. A konzolok mellett, a VR készülékek, kontrollerek és egyéb kiegészítők is akciósan vásárolhatók majd a boltokban. Továbbá a Nioh 2, Death Stranding vagy Days Gone is kedvezményesen szerezhető meg, és több nagyobb címet is leáraznak az esemény alatt. Ami a PS tulajoknak igazán imponál az nem más, mint a PS Plusz előfizetés. A Days of Play teljes ideje alatt 30%-kal olcsóbban juthatunk hozzá a 12 hónapos PS Plus előfizetésekhez. Ha esetleg van jelenleg futó előfizetésed, akkor is érdemes újat vásárolni, hiszen az előfizetői idő ilyenkor hozzáadódik a meglévőhöz.

Sajnos még hazánkban nem működik ez a funkció, de 12 hónapos Playstation Now is leárazásra kerül. A jövőre nézve viszont hasznos lehet, ha végre Magyarországra is bejön ez a kínálat. A digitális felületek mellett, a boltok is  kedvezményesen árulják portékáikat, szóval érdemes körülnézni, hogy az adott játék kópiáját, vagy kontrollert honnan érdemes beszerezni.

Az akció hétfőtől indul, szóval legyetek még egy kicsit türelemmel.

Kellemes Days of Playt mindenkinek!

×