Minden bajnokság gazdagodott egy középpályás SBC-vel a TOTSSF alatt. Az olaszokhoz Allan érkezett, aki két lappal csatlakozott a játékhoz.

A TOTSSF játékos dömpingje tovább folytatódik, és ezen a héten az olasz labdarúgó bajnokságon van a sor. Tegnap este 7 órától már bonthatóak voltak a játékosok, ezen a héten pedig értük küzdünk már a WL-ben. A közösség nyomására pedig egy újabb meta játékos tért vissza. Íme a dupla Allan Flashback SBC.

Allan

A 88-as lapja durván 74 ezerbe kerül. Elkészítéséhez egy 85-ös csapatra van szükségünk, melybe nem kell speciális kártya. A Dribbling statjai nagyon jók, akár csak a védekezőek. Sajnos a fejelése és ugrása picit hézagos, de ez áthidalható. Passzai is erősek. A gyengéje a két csillagos gyengébbik láb, és hogy lassú. Ezért mindenképp egy Shadow Chemyt kell rárakni.

Allan

A 91-es Prémium durván 250 ezer körül mozog. 3 csapatot kell összeraknunk és a 85-ös és 86-os használhatunk már TOTSSF játékosokat is. A Sprint Speed ennél a lapnál már jóval jobb, és CDM-be egy vadállat az úriember. A 3 csillagos WF itt is fel fog tűnni, valamint a long shotjaival nem ő fogja kidönteni a kaput a helyéről. Nem is tennék rá semmilyen chem stylet, mert szerintem alapon is egész jó pluszt kap.

Mit ajánlok? A 91-es Prémium mindenképp jó újítás a Seria A és brazil játékosokat használó csapatoknak. Érdemes kivenni, mert bitang erős CDM. A 88-as se rossz, de ha csak kipróbálni szeretnéd vedd meg inkább a 87-es lapját. Ha az bejön még mindig rámehetsz a prémiumra.

Kíváncsian várom a héten még milyen SBC-vel gyarapodik a liga.

Ti kiváltjátok Allan lapját?

×