Az EA Sports játékosai naponta posztolgatják a különböző hibákat. A Companion egyik alap funkciója például nem is működik.

Aki már évek óta játszik tudja, hogy milyen hasznos tud lenni a Companion App. Ha éppen nem tudunk a konzol előtt ülni, vagy éppenséggel nincs kedvünk bekapcsolni, a kereskedést, csomagnyitást telefonról is megtudjuk oldani. Egy soros patchekre úgy tűnik van ideje az EA-nek, de az alapvető hibákra úgy tűnik nincs.

Az alkalmazás Android és iOS-re is letölthető a FIFA játékosoknak. Emellett ugye böngészőből is elérhetjük, hogy tudjunk SBC-ket csinálni, tradelni, csomagokat nyitni, vagy regisztrálni a Weekend League-re. A baj az, hogy számos funkciója hibás a Companion App-nak.

This has been an issue on the app for at least 2 months now and it hasn’t been addressed once. from r/FIFA

A fenti videón a keresés egyik hibáját látjátok. Ezt a posztot AkilleezBomb osztotta meg, aki épp játékosokat keresett az alkalmazásban. A keresési lehetőségek között ugye kiválaszthatjuk poszt szerint is a játékosokat, viszont van egy szummázott rész is, ahol például csak a középpályásokra kereshetünk rá. Vagy legalábbis szeretnénk. Az alkalmazás ugyanis nem mutatja a játékosokat. Leteszteltem és nekem se dobja be őket. Se csatárokra, se középpályásokra, se védőkre. Bár át lehet hidalni a problémát, de azért mégis csak zavaró. Emellett néha írni se lehet a kereső sorba.

Companion

Úgy tűnik, hogy a pár éve létrehozott FIFA trendek kezdenek elavulni és ideje lenne frissíteni. Akár a WL-ről legyen szó, vagy csak a Companion Appról, szerintem rá férne egy komolyabb frissítés a címre. Bár, ha ilyen jól muzsikál a bevételi piacon lehet, hogy minden marad a régiben.

Ti mit adnátok hozzá még a Companion Apphoz?

×