Mini-játékokkal teletüzdelt Zone Wars játékmód érkezett a Fortnite Creative módba. Gyakorlatilag minden belekerült, ami miatt szeretjük az Epic lövöldéjét.

A Fortnite Creative módja új lehetőségeket adott a játékosoknak. Amióta a játékosok elkészíthetik maguknak a saját játékmódjukat, a közösség átlag mechanikája az egekbe szökött. A kreatívnak köszönhetők a Box Wars párbajok, aminek keretein belül a játékosok az építő harcokat gyakorolhatják, kisebb 1v1 bajnokságokat is rendeztek már játékosok, de akár CS:GO-ra hajazó játékmódok is születtek már.

A Zone Wars is a Creative módban tűnt fel először, az Epic külön eseményt is húzott köré anno. Most egy játékos elkészítette a továbbfejlesztett változatát, ami még a fejlesztők figyelmét is felkeltette. Ez nem más, mint a Purgatory Zone Wars.

*New Featured* This Zonewars changes everything! No more sitting around and spectating when you die early! BoxFight/AimTrain/Parkour/FreeBuild. Play it now in the Hub (Far left portal)
byu/spankysully inFortniteCompetitive

 

Ebben a játékmódban gyakorlatilag mindent megtalálhatnak a játékosok, amitől jó játéknak tekinthető a Fortnite. Alapvetően egy tradícionális Zone Wars játékmódról beszélünk, ám amint kiesünk egy körből, a játék nem áll le. Ha esetleg eltettek minket láb alól, a pihenő időszakban fejleszthetjük magunkat. Célbalövés, parkour, szabad építés, valamint Box Fightok is várják a játékosokat. Mindez egyetlen csomagon belül.

A játékmód Creative kódja: 7164-5433-3287

Nem lennénk meglepve, ha hosszútávon a Creative-ba építené az Epic Games a Purgatory Zone Wars-t, le a kalappal a készítője előtt. Talán még ennyire jó játékmód nem készült a játékhoz.

https://www.facebook.com/groups/fortnitehunkozosseg/

×