Sokan reklamálnak a Fortnite tapasztalati pont-rendszere miatt. Egy játékos viszont tesz minderre, egy sajátos technikával már az 500. szint fölött jár.

Manapság már nem nagy teljesítmény teljesíteni a Battle Pass-t. Régebben felnéztünk azokra, akik időben összeszedték mind a 100 szintnyi jutalmat, ma viszont már egyéb tartalmakért küzdenek a játékosok. Ezt az Epic Games is felismerte, ezért az aktuális szezonban például arany stílusokért küzdhetünk az első 100 szint után. Az összes Battle Pass Outfitet aranyba boríthatunk, ehhez pedig különböző mérföldköveket kell elérjünk.

A baj csak az, hogy mindez hihetetlenül nehéznek bizonyul.

A hetekben nem egy olyan poszt és cikk került fel a világhálóra amiben a közösség tagjai tanácstalanul fordulnak játékostársaikhoz, ugyanis elérhetetlennek tűnik a 350. szint. Ha ezt sikerülne kifarmolni, akkor egy arany Peely skinnel jutalmazná őket a kiadó.

Azt Dakotaz példáján láthatjuk, hogy csupán játszani a játékkal nem elég. A streamer a szezon elején megvásárolta az összes Tiert a Battle Pass-ből, így 100-as szinten kezdett. Azóta csak játszott, nem figyelt oda a küldetésekre, ám így még csak 320-as szint körül jár jelenleg. A küldetések tehát kulcsfontosságúak. Viszont ha nem akarunk költeni a szintekre, akkor ennyit sem érhetünk el sok játékkal, valószínűleg olyan 260-270-es szint körül megrekedünk.

TALOCAN, a Fortnite gép

Van viszont egy játékos, aki csillagászati mennyiségű XP-t farmolt ki a szezonban. Ő nem más, mint TALOCAN, egy 17 éves német Youtuber.

 

A srác nem csinál mást, csak Team Rumble-t játszik. Itt kiválaszt magának egy POI-t, ahova végül landol és amit csak tud, kirámol belőle. Minden ládát kinyit a tapasztalati pontért, majd kilép a játékból. Ezt csinálja napi 16 órán keresztül. Elmondása szerint elég aludnia 7 órát, így körülbelül egy óra egyéb tevékenység fér egy napjába. A célja, hogy a szezon végére elérje a 600-as szintet. Vagyis két hete maradt körülbelül 80 szintet összekaparni.

A videós egyébként nem most először feszül rá ennyire a játékra, az összes korábbi Level 100 Banner megvan neki, így bőven volt ideje tökéletesíteni a technikáját. Lenyűgöző teljesítmény, bár az már megkérdőjelezhető, hogy mennyire egészséges mindez.

https://www.facebook.com/groups/fortnitehunkozosseg/

×