A Fortnite Battle Royale története már bármelyik pillanatban felpöröghet. Két hét maradt hátra a szezonból, viszont temérdek tartalom vár még megjelenésre.

Most vagy tele lett rámolva újdonságokkal a v12.60-as frissítés, vagy az adatbányászok aktívabban kutatnak rejtett tartalmak utána  szezon végének közeledtével. Most ugyanis naponta érkeznek újabbnál újabb információk a Fortnite forrásfáljainak állapotáról, most például a Doomsday Device második fázisát ismerhettük meg.

 

Szinte már minden megtalálható a kliensben, ami az eseményhez kelleni fog. FireMonkey meg is osztott egy impozáns listát azokról a fájlokról, amik majd a Doomsday Device eseménye során kulcsfontosságúak lesznek. Láthatunk majd energianyalábokat, valamint az égen is furcsa jelenségeket láthatunk majd.

 

FortTory-nak köszönhetően a masina második fázisának aktiválásáról már egy rövid videórészletet is láthatunk. Midas sejtelmesen tekint gépére, miközben Black Knight sisakját még mindig nem engedi el semmi pénzért sem.

Mielőtt bármi történne a játékban, ahogyan azt már megszoktuk, egy visszaszámláló fog megjelenni a játékban. Mivel a napokat is számolni fogja, így akár még az is elképzelhető, hogy pár napon belül aktiválódik a játékon belül az esemény. Nincs már sok idő hátra, két hét múlva már a harmadik szezonnal fogunk játszani.

https://www.facebook.com/groups/fortnitehunkozosseg/

×