Gulácsi már jó pár éve szerepel a FIFA Ultimate Team sorozatában. Összeszedtük, hogy évről évre, hogyan változott a magyar kapus kártyája.

Gulácsi Péter évről évre jobban teljesít. Először 2009-ben hallottam róla, amikor az U20-as Világbajnokságon bronz érmet ért el a válogatottal. A karrierje során több helyen is megfordult már a magyar hálóőr, de szerintem ilyen jó teljesítménnyel egyik helyen se szerepelt, mint most a Redbull Leipziggal. Összeszedtük, hogy az évek alatt mennyit változott a magyar kapus lapja.

Az első lapját a FIFA 11-ben kapta. Akkor még bronz kártyával a Liverpool tartalék kapusaként szerepelt a nyilvántartásban. A FIFA 12-ben is ugyanezzel a képpel virított egy ezüst lapon. Ebben a szezonban a Hull City-nél húzott le egy kölcsön évet.

Gulácsi

A FIFA 13-ban újra a Liverpoolban szerepelt. Az értéke az előző évhez képest nem változott, viszont a képet kicserélték.

Gulácsi

A FIFA 14-ben már a Redbull Salzburgot erősítette. Itt két évet töltött el, és a 70-es értéket is megkapta.

Gulácsi

2015-ben igazolt a Lipcséhez, ahol jelenleg is véd. Évről évre nagyobb rattinggel rendelkezik. Az első arany lapját a FIFA 18-ban szerezte.

A 18-as Winter Refresh során további három értékkel megemelték a lapját, amit végül a FIFA 19-ben újrahasznosítottak.

Gulácsi

A FIFA 20-ban végre megkapta az első speciális kártyáját. Nem csak a BL-ben nyújtott teljesítményét ismerték el, hanem a szezonban nyújtott eredményét is. A közösségi TOTSSF-be ő is bekerült.

A 64-es bronz kártyából ma már egy 89 TOTSSF lap lett. A dinamikus képeken bár egyre kevesebb a haja, a rating évről évre emelkedik és igazán büszkék lehetünk Gulácsi Péterre, hiszen a Bundesliga egyik legjobb kapusaként tartják számon. Jövőre talán még jobb lappal kezdi az évet.

Ti használjátok Gulácsi lapját? Melyik játékost vegyük szemügyre legközelebb?

×