Sok érdekes dolgot láttunk már az internet csodás világában. Ez a Starcraft profi azonban minket is ledöbbentett asztal méretű billentyűzetével.

Az interneten rengeteg érdekes dologgal találkoztam már. Láttam már játékost, aki banánnal játszott, esetleg biliárdozott TV-n, de asztal méretű billentyűzetet még nem láttam.

Larva a Starcraft egyik profi játékosa új kihívás elé állította magát, és egy hatalmas billentyűzet segítségével próbált játszani. Az asztalméretű monstrumot streamen mutatta be és egyszerűen zseniális.

Ahhoz, hogy elérje a klaviatúra két szélét teljesen ki kell nyújtania a kezét. Mondjuk biztos kemény kihívás, hiszen a Starcrafthoz azért elég sok billentyűt igénybe kell vennünk ahhoz, hogy jól teljesítsünk. Képzeljétek el, milyen lehet ezen esetleg MOBA-zni, vagy FPS játékot tolni. Esetleg egy jó MMO?

Azt sajnos nem tudom, hogy honnan tett szert erre a bitang méretű mechanikus billentyűzetre, de vicces nézni, ahogy püföli a gombokat. A fölötte való evést biztos elfelejtheti, mert őszintén ezt a monstrumot én biztos, hogy nem szívesen takarítanám. Lehet, hogy feszültséglevezetésre is kiváló a periféria, hiszen ekkora gombokat akár ököllel is csapkodhatunk. Azért a CTRL+ALT+Del mutatványt szívesen megnézném élőben.

Larva nem először mutat valami érdekeset. 2017-ben a lábával játszott és nyerte meg a Zotac kupa döntőjét, miközben azt tetette, hogy alszik. Érdekes személyiség.

Larva

Vajon mi lesz a következő? Az asztal méretű egér?

×