A többszöri Oscar-jelölt Christopher Nolan új filmje, a TENET is a Fortnite-ban mutatta be az új előzetesét. Úgy látszik a játék már sokkal több, mint egyszerű Battle Royale.

Néhány hete érkezett a hír, hogy az Epic egy új helyszínnel, a Party Royale szigetével bővíti a Fortnite világát. A korai szivárgásokból már tudhattuk, hogy lesznek szabadidős tevékenységek, ennél azonban jóval többről van szó.

A Party Royale megjelenése óta folyamatos koncertekkel szórakoztatják a szigeten a játékosokat, most pedig a filmipar is bekopogtatott.

TENET

 

Travis Scott koncertje egy igazi bomba volt a Fortnite-ban. Az amerikai rapper még egy hivatalos klipet is kiadott a játék képi anyagával az esemény után. Persze az Epic is hatalmasat nyert, annyian előtte még sosem tolták egy időben a Fortnite-ot, mint Travis koncertjeinek ideje alatt.

Most, hogy a Party Royale már az életünk része, a filmipar is szeretne megjelenni a játékok piacán, ugyanis kettőjüknek nem feltétlenül kell más-más oldalon állniuk. Christopher Nolan új akció mozija, a TENET előzetesét így a Fortnite buli szigetén láthattunk először.

Érdekes lesz látni, hogy a jövőben milyen további eseményekkel bővül még a lista, a Party Royale-ban ugyanis eszméletlenül sok potenciál van ilyen téren.

Vajon Lady Gaga vagy Rihanna bevállalja, hogy a Fortnite-ban debütáljon az új lemezük?

https://www.facebook.com/groups/fortnitehunkozosseg/

×