A Call of Duty sorozat talán legikonikusabb karaktere, Captain Price is visszatérhet a Season 4 előzetese alapján. Igazi nosztalgia az új CoD, megtalálták a gyenge pontunkat.

Mostanában nagyon ráállt az Infinity Ward az alternatív csatornák használatára. Tegnap írtunk róla, hogy a telefonos alkalmazásban jött furcsa értesítő, most pedig a kör emailozást használtál felületként.

Visszatér a CoD veterán Captain Price

 

Az idei Modern Warfare-ban már megszokhattuk, hogy minden egyes szezonnak megvan a saját kiemelt karaktere. Az első szezon Maráról szólt, a másodikban Ghost érkezett, a harmadik Alex köré épült, most pedig Captain Price érkezhet.

A videóban az Al Qatala terroristái tárgyalják meg aggodalmaikat azzal kapcsolatban, hogy Captain Price állítólag érkezik a környékre.

A Modern Warfare szezonok már az első felvonástól a sztori köré építenek, a Warzone indulásával pedig még erősebb lett ez a vonal. Ha érdekelnek további infók a Warzone-nal kapcsolatban, érdemes ezt az oldalt meglátogatnod, ahol a sztori alakulásáról is mindig beszámolunk.

Ti mit vártok a legjobban a Season 4-től?

https://www.facebook.com/groups/warzonehungary/

×