Bármennyire is halmozzuk azokat a bizonyos golden packokat a legendary mégse esik. Hát nem csoda, hisz itt nincs Pity Time.

A Hearthstone legújabb bundlejében 6 db Golden Classic csomagot zsákolhatunk be. A pakk azért különleges, mert minden benne lévő lap ugye arany borítású. Viszont a 15 eurós csomag azután se dob automatikusan legendary lapot, miután kinyitottunk belőle 40 darabot. Ez fura hisz a pity timer pont erre szolgál. A fejlesztők azonban megerősítették, hogy ez a metodika nem működik ennél a csomagnál.

Legrosszabb esetben ugye 300 dustot szedhetünk ki a csomagból, ami ugye 15 euróért elég kevésnek számít. Egy Golden Legendary nyitásával viszont rögtön 1600 dusthoz jutunk, melyből egy saját legendary lapot is lecraftolhatunk. Az ilyen alkalmakkor a nagy fanatikusok rászoktak menni a 40-es számra, hiszen a játékban szerepel a pity timer. A pity timer azt a célt szolgálja, hogy legrosszabb esetben is minden 40. paklid tartalmaz majd egy legendary típusú kártyát.

A hírt Celestalon erősítette meg, aki a HS egyik fejlesztője. Állítása szerint ezek a csomagok annyira ritkák, hogy semmilyen számláló nincs beléjük építve, így a pity time se. Minden egyes nyitás teljesen véletlenszerűen történik.

Aki ezért pörgette a csomagokat sajnos el kell szomorítanunk. A bundle így inkább csak a nagy gyűjtőknek javasolt, vagy azoknak, akik mindig jó nyitásaik szoktak lenni.

Ti vettetek a csomagból?

 

×