Az hagyján, hogy ma érkezik a Serie A legjobb csapata a szezon alapján, az viszont már sokkal izgalmasabb, hogy a legtöbb játékos értékelését is tudni véljük.

Sajnos a koronavírus járvány miatt az olasz bajnokság is félbeszakadt, így a már megszokottnak nevezhető módon, a Serie A-ból is a TOTSSF érkezik a klasszikus TOTS helyett. A promóciót beharangozó kép tegnap jelent meg a játékban, ma este pedig már rá is repülhetünk majd a kedvenceinkre.

Természetesen a kép alapján rögtön elkezdődtek a találgatások, ahogyan az eddig is minden bajnokság csapatánál. A dolog érdekessége csak annyi, hogy most konkrét keretet is kiszivárogtatott valaki, így könnyebb beilleszteni a képbe a fenti három fantom lapot.

Ezek alapján Luis Alberto, Nainggolan, és Cuadrado a legesélyesebb a fenti három kártyára.

99-es Ronaldo is befigyel majd

Ahogyan az várható volt, a portugál klasszis megkapja majd a 99-es értékelésű TOTSSF lapját, de nem ő lesz az egyetlen érdekes lap.

A második legerősebb lap Luis Albertoé lehet. A Lazio támadó középpályása, ha igazak a hírek, akár egy 97-es atomot is ledobhat a FUT piacra. Biztosan nagyon népszerű lap lesz, ha bejön.

A további játékosok a következőek lehetnek:

  • 96 OVR Martinez
  • 96 OVR Immobile
  • 96 OVR Iličić
  • 94 OVR Dybala
  • 93 OVR Insigne
  • 93 OVR Nainggolan

A Serie A szezon legjobb csapata ma este már nyitható is lesz a pakkokból, így ha valakinek jól illene a keretébe egy játékos, már nem kell sokat várnia a megjelenésre. Ha további hírek és elemzések is érdekelnek a TOTSSF eseménnyel kapcsolatban, érdemes meglátogatnod ezt az oldalt, ahol több lapról és az esemény minden fontos részéről beszámoltunk nektek.

Csak a 99-es Ronaldo a jó, vagy mással is kibékülnétek, ha kisétálna egy csomagból?

https://www.facebook.com/groups/erackgaming/

×