Vészesen közeleg a Chapter 2 Season 2 vége. Az izgalmak pedig csak tovább fokozódnak most, hogy új információk láttak napvilágot a Doomsday-ről.

Ha van olyan szegmens, amiben a Fortnite biztosan a többi battle royale fölé kerekedik, az az események felépítése. Elég csak a koncertekre, vagy a fekete lyuk eseményre gondolni, mind példátlan a videojátékok történetében.

A következő nagy dobás a Fortnite-ban a Doomsday lehet, ami lezárhatja a Chapter 2 Season 2-őt.

Mi a Doomsday event?

Bár semmilyen hivatalos megerősítés nem érkezett a fejlesztőktől, HYPEX már sikeresen bányászott bele a játék fájljaiba ezzel kapcsolatban is. A megbízható adatbányász felfedezése szerint az esemény leírása a „fritter” angol szó. Ez többek között valaminek a részekre szakadását is jelentheti.

 

A fájlok között már szerepel a változás, azonban okosan vissza van tartva további, még gyanúsabb fájlokkal. Még szerencse, hogy ezeknek mindig nagyon beszédes nevük van. Még mindig nem biztos, de valami mást szeretne betölteni a játék, ezt azonban egyelőre az alábbi fájlok nem engedik neki:

 

Arról sajnos még HYPEX sem talált semmit, hogy mikor indulhat az event, az viszont biztos, hogy The Agency felett fog megjelenni a visszaszámláló. Az adatbányász szerint a v12.60-as frissítéssel elindul az esemény. Erre mondjuk mi is sok esélyt látunk, hiszen a rákövetkező frissítés már a Chapter 2 Season 3 kellene, hogy legyen.

Ti várjátok már a harmadik szezont vagy egyelőre a Doomsday-re vártok jobban?

https://www.facebook.com/groups/fortnitehunkozosseg/

×