A Lenovo és az Intel támogatásával idén is csak csajoknak szóló CS:GO versenyt rendeztek Ázsiában. Egy srác azt hitte, olcsó trükkökkel át tudja verni a szervezőknek.

Eljött az ideje annak, hogy megmutassuk nektek a nap lúzerét. Szerette volna átverni az egész világot, de cosplay-ben még fejlődnie kell.

A Lenovo és az Intel által szponzorált, ázsiai régióban megrendezett Legion of Valkyries elnevezésű CS:GO versenyén kizárólag nőkből álló csapatok vehetnek részt, férfiak nem. A verseny egyébként 1000 dolláros nyereményalappal rendelkezik, az első helyezett pedig 600 dollárral térhet haza.

A versenyt természetesen online játszották a résztvevők, a szabályzat pedig megköveteli, hogy élő videóhívásban is megjelenjen mindenki, hogy kizárják a csalás lehetőségét. Ezt a rendszert próbálta kijátszani egy srác, aki úgy gondolta, parókában és maszkban senkinek nem tűnik majd fel, hogy valójában férfi. Tévedett.

„A játékosoknak videohívásban is jelen kell lenniük (játék közben is), akár mobilon, akár PC-n, hogy megbizonyosodjunk arról, hogy az a játékos játszik, aki regisztrált a versenyre.” – olvasható a szabályzatban.

A srác erőfeszítése azonban hiábavaló volt, ugyanis hamar lebukott a verseny szervezői előtt. Miután kiderült, hogy csalt, a hír máris futótűzként terjedt el a közösségi oldalakon.

Egyelőre nem ismert, hogy a szervezők milyen döntést hoznak a csalás ügyében, de nagyon valószínű, hogy nem a csak a csaló, de annak egész csapata diszkvalifikálva lesz a versenyen.

https://www.facebook.com/groups/huncsgo/

×