Alakul a Fortnite Battle Royale története. A Party Royale LTM időhúzásának vége, ismét Midasé a főszerep, aktiválódhatott a Doomsday Device.

Ugyan húzta egy kicsit az időt az Epic Games a Travis Scott koncerttel, most már nem tehetnek mást a fejlesztők, le kell zárniuk az aktuális szezont. Június már a kanyarban van, így hát fel kell gyorsulnia a Fortnite történetének, két héten belül ugyanis már egy új szezonban kellene teljesítenünk.

A legvalószínűbb, hogy Midas tettei vezetnek majd egy új fejezethez minket, az ő nevéhez fűződik ugyanis az a nagyszabású gépezet, amit a közösség csak Doomsday Device néven ismer. A váróban már látszanak a masina vezetékei, az Agency-ben ténykedő vezető szobájában pedig már feltűnt a gép sziluettje.

S a v12.60-as frissítés óta azt is tudjuk, hogy aktiválták. Legalábbis az Agency körül kialakult jelenség nagyon is erre utal. Több tartalomgyártó is felfigyelt az égen látható furcsa felhőkre, a hatalmas fehér épület körül ugyanis körfelhő jelent meg.

Ali-A és a szóban forgó furcsa felhő

A forrásfájlok alapján komoly gondokat okozhat majd a Doomsday Device a sziget lakóinak. Bizonyos források alapján akár szét is szaggathatja a pálya talaját működés közben.

Az új szezon megjelenését június 4-re datálják, így szinte biztos, hogy napokon belül kiderül, pontosan mit is szeretne elérni Midas.

https://www.facebook.com/groups/fortnitehunkozosseg/

×