Hamarosan új tartalomgyártó érkezik Ninja mellé a Fortnite-ba. Bővül az Icon Series, a forrásfájlok alapján Loserfruit érkezik.

Amikor az Epic Games bejelentette, hogy az Icon Series keretein belül a tartalomgyártók is saját kozmetikai tárgyakat kapnak a játékba, három nevet említettek. Ninja szinte egyből meg is kapta a neki szánt csomagot, de mellette felbukkant Loserfruit és Grefg neve is. Utóbbiról azóta sem hallottunk, de az adatbányászok legújabb információi alapján Loserfruit tartalmai már a kliensben pihennek.

Ugyan kis hazánkban nem annyira ismert Loserfruit neve, ám a Fortnite közösség stabil bástyája a hölgy már évek óta. Jelenleg közel 2 millió feliratkozója van Youtube-on, így érthető, hogy szeretné maga mellett tudni őt az Epic.

A leakerek nem tudtak konkrét modelleket előkaparni a forrásfájlok közül, az viszont már biztos, hogy speciális Emote, Back Bling és Outfit is érkezik majd az Icon Series keretein belül.

Szegény Grefg tehát egyedül maradt, ám valószínűleg a neki szánt tartalmakat is hamarosan bemutatja a kiadó. Eddig még senkit sem hagytak hátra, biztosan nem most fogják elkezdeni.

https://www.facebook.com/groups/fortnitehunkozosseg/

×