A Modern Warfare egyik játékmódjában most olyan hiba bukkant fel, aminek következtében egy játékos sebezhetetlen lett. Abszurdum!

Talán az egyik legbosszantóbb hiba az online multiplayer játékokban, amikor valakit szemtelen magabiztossággal arcon lősz, és valamiért nem szeretne meghalni. Valahogy így érezhették magukat azok, akik szembe kerültek a most bemutatandó hibával a Modern Warfare-ben.

Az Infected játékmódban esett meg az eset, ami egyébként a rajongók egy régi kedvenc, klasszikus Call of Duty játékmódja. Nem sokkal azután, hogy május 19-én a Modern Warfare-t is frissítések érték, a játékosok rájöttek: a hiba szinte legyőzhetetlenné teszi az ellenfeleket az ATV-n.

I have no words from r/modernwarfare

Nagyon jól látszik a probléma a Reddit felhasználó Broncos57 videóján. Külön kiemelendő, hogy a halhatatlan játékost még késsel sem tudják kivégezni. Nem gondoltuk volna, hogy egy glitch is betudja kapcsolni a god módot.

A túlélő aztán szépen továbbmegy, mintha mi sem történt volna. Szépen lehozta a meccset 1v39-ben. Egyelőre nem ismeretes, hogy mi okozza a hibát, de a játékosok szerint valószínűleg az ATV nevű járművel nincs valami rendben. Nem árt tehát óvatosnak lenni ezzel.

Te találkoztál már az említett hibával?

https://www.facebook.com/groups/codmwhungary/

×