Az Overwatch játékosai nemrég arra lettek figyelmesek, hogy valamilyen furcsa, nem oda illő textúrahiba jelent meg a játékban. Tűz van, babám!

Az Overwatch-ban a napokban szépen elindult az idei évfordulós esemény, aminek keretében nem mellesleg jó kis skinekhez lehet hozzájutni. Közben a játékosok néhány mapon furcsa textúra-hibákra lettek figyelmesek, amiért nagy valószínűleg a hatalmas új frissítésáradat a felelős.

Nemrég kiderült, hogy a játék több játékmódjában, illetve több mapján furcsa tüzek jelentek meg, ráadásul függetlenül attól, hogy milyen hősökről voltak használatban. Ahogy a videóban és a lenti képen is látható: apró tűzfoltok láthatók a pályán, indokolatlanul.

 

Úgy tűnik, hogy a probléma egyre gyakoribb, ám még talán nem jutott el a Blizzard fejlesztőihez. Ez viszont nem valószínű, hogy sokáig így marad, hiszen egyre többen tapasztalják a jelenséget. Persze vannak olyanok is, akik nem vizuális hibaként fogják fel, ami történik.

Egyes feltételezések szerint a Blizzard így szeretne előrejelezni valamilyen újdonságot a játékban, esetleg egy tüzes mapot.

Kép forrása: Twitch

A fejlesztők tehát egyelőre még nem kommentálták az eseteket. Tekintettel arra, hogy a jelenség futótűzként terjed, hamarosan érkezik a javítás. Addig pedig ne lepődjön meg senki, ha furcsa tüzeket lát a pályán.

Persze a május 19-i frissítés ennél fontosabb dolgokat is behozott a játékba, melyekről már írtunk egy összefoglalót.

https://www.facebook.com/groups/overwatchhun/

×