A norvég származású csatár megállíthatatlannak tűnik. Haaland a Salzburg első embere volt, ez pedig a Dortmundban sincs másképp, őrületes amit ez a még csak 19 éves srác művel.

Haaland, bár még csak 19 éves, már most a világ legjobb csatárai között tartják számon. A norvég csatár a Salzburgban nyújtott teljesítményével kivívta a Dortmund bizalmát, ahol szintén nem okozott csalódást. Bár igazán sokat nem láthattuk játszani az új klubjában, amit villantott is elég volt, hogy azonnal TOTS lapot kapjon, vagyis TOTSSF ugyebár.

TOTSSF Haaland és a FUT Market

Nick, vagy ahogy sokan ismerik RunTheFutMarket, miután alaposan letesztelte a kártyát, meg is osztotta a közösséggel a véleményét. Bár kiemelt néhány hiányosságot, összességében elégedett volt Haaland lapjával, sőt szerinte az egymilliós árat is bőven megéri a játékos.

 

Nick szerint Haaland legerősebb képességei közé tartozik a kapáslövés. A norvég csatár nem szeret az átvétellel bajlódni, azonnal lőve is hatalmasakat tud bombázni a kapuba. Emellett az ívelt labdái is lenyűgözőek, kevés hasonló van jelenleg a FIFA 20-ban.

Haaland volt a legkiemelkedőbb játékos a tesztek alatt.

Természetesen ez a lap sem lehet tökéletes, a norvég játékos talán a magassága miatt nem kezeli túl jól a labdát, még a 94-es Dribbling ellenére sem, továbbá a reakciói sem az igaziak minden esetben.

Bár tudjuk, hogy 1 millió coin rengeteg pénz a FIFA 20-ban, ha valaki a közelében jár, esetleg 1-2 eladással elérhetővé válik, komolyan érdemes lehet elgondolkodni Haaland TOTSSF lapján.

Nektek van már TOTSSF lap a csapatotokban?

https://www.facebook.com/groups/erackgaming/

×