A forrásfájlokból kiderült, hogy pontosan miért is küzdenek majd a játékosok az ötödik szezonban. Ash lesz az eredménye a fáradozásainknak.

Aki játszott korábban a Titanfall szériával, az bizony már találkozott Ash nevével. Amikor az Apex Legends aktuális szezonjának forrásfájljai között felbukkant a „Broken Ghost” név, egyből rá asszociáltunk. Ám azt egészen mostanáig nem tudtuk, hogy hogyan fog az Apex történetébe beleilleni.

Hónapokkal ezelőtt már lehetett sejteni, hogy Ash valamikor majd a játék része lesz. Az első konkrét nyom akkor került elő, amikor az egyik leak azt mutatta, hogy az összes létező Legend saját charmot fog kapni. A listán pedig ott volt Ash neve, sőt még egy kis charm modellt is találtak róla a leakerek.

Akkoriban még azt hittük, hogy előbb érkezik, mint Loba, ám a Respawn Entertainmentnek más tervei voltak. Loba már játszható, valamint megérkezett egy új játékelem, a Quest az Apex Legends-be.

Mialatt a küldetéseket teljesítjük, egy történetet játszhatunk végig kedvenc karaktereinkkel. Egészen eddig nem tudtuk, hogy mi lesz a végcél, ám a legújabb forrásfájlok leránthatták a leplet a titokról.

 

Egy robotikus fejet találtak az adatbányászok a Questekhez tartozó mappában. Ami viszont még érdekesebb, hogy a fejlesztők az „ash_head_1” nevet adták neki, vagyis nagy valószínűséggel Ash fejéről beszélünk éppen.

Úgy tűnik, hogy a Questek során mi magunk szedegethetjük majd össze Ash-t, s amint a szezon végén befejezzük, vélhetően játszhatóvá válik majd.

https://www.facebook.com/groups/apexhunkozosseg/

×