Újból használható a Dragacorn Glider a Fortnite kompetitív módjaiban is. Ám ehhez a fejlesztőknek meg kellett változtatniuk az animációját.

A v12.60-as frissítéssel visszakerült a játékba a Dragacorn Glider, amit korábban egy komoly hiba miatt kellett felfüggesztenie a fejlesztőknek. Pár napon keresztül dolgoztak is a kozmetikai elemen, végül a legutóbbi frissítéssel visszatért. Ugyan más formában, mint ahogy elhagyta a Fortnite-ot…

A régi verzió hatalmas előnyt adott a használójának, azt ugyanis nehezen lehetett eltalálni így a levegőben. Ezért amint felütötte a fejét a kellemetlenség, a játék kompetitív módjaiban nem engedte használni a Dragacornt az Epic.

A fejlesztők nem szeretnek olyan intézkedéseket hozni, ami negatívan érintheti a közösséget, így ahogy eddig mindig, ezúttal is visszatéríti a Gliderre költött V-Buckot, ha szeretnénk.

Ha vissza szeretnénk váltani a Glidert, fel kell keressük az „Account and Privacy” menüpontot. Itt a „Submit Request” opciót kell választanunk, majd pedig a Dragacornra kattintani. Érdemes tudni, hogy ez a visszaváltás nem fog egyetlen Refund Ticketet sem elhasználni, így ettől nem kell tartani.

https://www.facebook.com/groups/fortnitehunkozosseg/

×