Titkos kihívásokkal is növelhetjük tapasztalati pontjaink számát a Fortnite-ban. A v12.60-nal egy történet végét nézhetjük végig, jutalom is jár érte.

A Location Domination kihívások jutalmait nehéz lesz lekörözni, de a szezonok végén minden ajándék XP sokat számíthat. Tudja ezt jól az Epic Games is, így igyekeznek a lehető legkreatívabb módon segíteni a közösségnek. A kihívásokat jól ismerjük, a főmenüben még monitorozhatjuk is a teljesítményünket. Vannak viszont olyan feladatok is a játékon belül, amiket nem jelöl térkép, vagy nem szól hozzájuk instrukció. Épp ezért hívja a közösség „rejtett feladatoknak” őket.

Ezek a rejtett kihívások többnyire egy kisebb történetet mesélnek el, ami alapvetően nem tartozik szervesen a Fortnite történetvezetésébe. Az aktuális szezonban egy háborút követhetnek végig a szemfüles játékosok, a plüssmedvék és a kertitörpék csatáját.

Érdemes Wailing Woods közelébe landolni az ingyen XP-ért

Szerencsére ezeknél a kihívásoknál nem vár el tőlünk semmit a játék, szimplán csak rá kell bukkanjunk a sztori részleteire. A „Truce Celebrated” kihívást Wailing Woods-ban teljesíthetjük, egészen pontosan az erdő délkeleti részén.

Ha jó helyen járunk, akkor egy asztalt láthatunk, ami körül a medvék és a törpök képviselői ülnek. Feltehetően békeszerződést írnak éppen alá. Amint szemtanúi lettünk az esetnek, fel kell, hogy ugorjon egy pop-up, „Gnome More Wars” néven. Ha ez megtörtént, gyakorlatilag meg is szereztük magunknak az ajándék XP-t.

Here is how you can get free 15,000 XP by completing the secret discoverable quest #3 "Truce Celebrated" from FortNiteBR

https://www.facebook.com/groups/fortnitehunkozosseg/

×