A Respawn május 20-án egy gyorsjavítás keretében javította ki végre az Apex Legends hit reg problémáját. Régóta várunk erre.

Végre megérkezett az 1.39-es frissítés az Apex Legends-be, melynek legfontosabb eleme az 5. évad indulása óta fennálló óriási hit reg probléma. A játékosok az utóbbi időben ugyanis egyre többször tapasztalták azt, hogy a szerver egyszerűen nem regisztrálja helyesen a sebzéseket. Az 5. évad indulása óta a Respawn fejlesztői többször ígéretet tettek ennek megoldására, ám a megoldás végre itt van.

A hit reg helyes működése minden online FPS játék egyik, ha nem a legfontosabb része, így valószínűleg a legtöbb játékos örül a hírnek.

Az 1.39-es frissítés célja hit reg javítása

Május 20-én az Apex Legends fejlesztői megerősítették, hogy megtalálták a probléma gyökerét, és gyorsjavítás keretében orvosolták a problémát az összes platformon. Sajnos patch notes nincs, de Josh Medina producer is megerősíti a javítás célját.

„Új javítás érhető el, mindenki ellenőrizze a frissítéseket és töltse le” – mondta Medina hozzátéve, hogy egy munkatársa kijavította a hit reg problémát.

Persze semmi sem garantálja, hogy a probléma ténylegesen és véglegesen megoldódik. A Respawn ugyanis már másodjára eszközölt ilyen jellegű frissítést. Május 14-én szintén azt mondták, hogy megoldották, de a probléma továbbra is megmaradt.

Talán bizonyítékul szolgál néhány profi játékos szava. Jack ‘NiceWigg’ Martin szintén azt monda, hogy a hiba valóban eltűnt, miután kipróbálta a játékot a frissítést követően.

Reméljük, hogy a hit reg probléma valóban mérséklődik most, ám a játékban van még pár hiba, melyet a Respawn neki láthat javítani. Reméljük a többi probléma javítása esetében is sikerrel járnak.

https://www.facebook.com/groups/apexhunkozosseg/

×