A statisztika elkészítésében 1 millió CS:GO FaceIT és MM meccs adatait használták fel, hogy valóban tükrözze a közösség érdeklődését. Meglepetés nincs, ha viszont Mirage kikerül, az fájni fog.

A pályák népszerűsége, használhatósága és esport alkalmassága folyamatos beszédtéma a CS:GO közösségben. A fejlesztők persze időnként megpiszkálják az elérhető pályák listáját, itt azonban ők is tojásokon lépkednek.

Több hónapja téma, hogy Mirage kiöregedett, változtatni kellene. Most talán kiderült, hogy miért nem nyúltak még mindig hozzá a veterán pályához.

Toronymagasan a legkedveltebb pálya a sivatagi helyszín

Április hónapban 1 millió meccset vettek mintaként a fenti ábra elkészítéséhez a leetify emberei. A statisztikákból tisztán leolvasható, hogy Mirage, bár sokan kritizálják, magasan a legkedveltebb pálya, a második Infernóra is közel 10%-ot ver. Dust 2, bár egybeolvadt a CS-vel, mindössze a meccsek 13.4%-nak ad otthont.

A maradék 32,6% (alig több, mint Mirage egymagában) oszlik el Overpass, Cache, Train, Nuke és Vertigo között. Furcsa erre ránézni, hiszen mind MM-en, mind pedig FaceIT-en sűrűn látni az atomkatasztrófa helyszínét, mégis eltörpül a „nagy” pályákkal szemben.

Nektek melyik a kedvenc pályátok, amire bármikor hajlandóak vagytok elmenni egy MM-re vagy FaceIT-re?

https://www.facebook.com/groups/huncsgo/

×