Visszatérhet hamarosan Recon Expert, a Fortnite Battle Royale legritkább Outfitje. Utoljára az első szezonban láthattuk, most új stílust kapott.

Befutott a Fortnite Battle Royale legújabb frissítése, a v12.60. Ahogy az lenni szokott, az ilyen nagyobb csomagokba kozmetikai elemeket is pakolnak a fejlesztők, elvégre valamiből bevételt is kell szerezni. Szerencsére a kreatív csapat nagyon érti a dolgát, ezúttal is sikerült minőségi elemeket előállítani. Renegade Shadow az utóbbi időszak egyik legmenőbb Outfitje, de úgy fest, hogy a Fortnite legritkább karaktere is visszatér hamarosan.

Rengade Shadow egy egész csapatnyi stílussal érkezik majd az Item Shopba, ráadásul a ritkasága alapján csupán 1500 V-Buckos árcédulával. Az olcsóbb tartalmak kedvelőinek pedig ott lesz Shimmer Specialist, a maga 800 V-Buckos árával.

Renegade Shadownak akár még a játék történetében is szerepe lehet, saját töltőképernyőt is kapott a karakter a forrásfájlok közé.

 

Egy másik rejtett skin is került a kliensbe, az ő nevét még nem tudjuk, de két exkluzív stílussal fog rendelkezni.

 

A legnagyobb durranás viszont Recon Expert új stílusa. A szóban forgó Outfit utoljára az első szezonban volt elérhető, így rettentően kevés játékos gyűjteményében található meg. Sokan úgy gondolják, hogy ez azt jelenti, hamarosan ismét elérhetővé válik az Item Shopban. Lehetséges, hogy az új stílust pedig az eredeti tulajok kapják majd meg. Idővel kiderül.

 

Lucas7yoshi egy posztban összegyűjtötte az összes többi v12.60-as kozmetikai tartalmat, érdemes lesz végigbogarászni őket, biztosan lesz olyan, ami megtetszik majd.

https://www.facebook.com/groups/fortnitehunkozosseg/

×