Az Apex Legends adatbányászai továbbra is keresik, hogy mivel készül a Respawn legközelebb. Most érdekes hangokat talált valaki.

Az Apex Legends világa egyre csak bővül, a játékosok pedig egyre több frissítésre számíthatnak. Főleg miután a Respawn nemrég egy külön stúdiót is létrehozott, mely kifejezetten az Apex Legends-re fókuszál majd.

Annak érdekében tehát, hogy a fejlesztők kibővítsék a játékban rejlő lehetőségeket, keményen dolgoznak, olykor-olykor pedig a tervek egy része bekerül a játékfájlok közé is. Ha pedig már ott vannak, az adatbányászok előszeretettel megmutatják azokat másoknak.

Egy új Apex Legends szivárgás most arra enged következtetni, hogy Bloodhound és Crypto felderítő képességet kaphatnak. Olyat, mint ami Pathfindernek van.

Az egyik dolog, ami megkülönbözteti az Apex Legends-et a több BR játéktól az, hogy a különböző karakterek egyedi képességei és azok használata meghatározzák a játék menetét. Így tulajdonképpen kasztokba is sorolhatók. Lehet valaki offensive, defensive, recon vagy support, de a lényeg, hogy a képességek elválasztják a hősöket egymástól. Ezek közül a recon (felderítő) nem feltétlen a sok kill megszerzésében segít, hanem például információszerzésben.

Crypto drónjai például messzire repülnek, felderítve a terepet, Bloodhound pedig képes átlátni a falakon, megmutatva az ellenséget. Nos úgy tűnik, mindkét karakter új képességet kaphat.

Az adatbányász Biast12 most játékon belüli hangfájlokat talált, ami arról árulkodik, hogy Bloodhound és a Crypto mindketten képesek lesznek meghekkelni a Survey Beacon-t. A szóban forgó eszköz megmutatja a következő kör helyét.

„Scannelem a következő kör helyét a minimapon” – mondja Crypto a videóban.

„Lokalizáltam a következő kör helyét” – mondja Bloodhound.

 

Nagyon egyértelmű tehát, hogy a két karakter valamikor képes lesz megmondani, hogy hol lesz a következő kör. Az sem biztos, hogy ezzel a két hős képessége átalakul, lehet hogy csupán megkapják a Survey Beacon használatának lehetőségét.

Egy másik adatbányász, Suum korábban kiszivárogtatta Crypto és a Bloodhound animációit, miközben a jeladót használják.


Hogy mikor kerülhet be mindez a játékba, persze senki nem tudja megjósolni. Te örülnél, ha Bloodhound és Crypto is meg tudná mondani, hol lesz a következő kör?

https://www.facebook.com/groups/apexhunkozosseg/

×