Vészesen közeledik a szezon vége, lassan az utolsó változások érkeznek a Fortnite világába ebben a szezonban. Lélekben már mindenki a harmadikat várja.

Az előző, v12.50-es frissítés volt az első a Fortnite történetében, mikor az Epic végre, ha nem is a olyan részletesen, mint mások, de összeszedte egy patch notes-ban, hogy mi változott. Korábban a frissítések tartalmáról csak az alapján lehetett beszámolni, amit a játékosok észrevettek. Nem bánnánk, ha a leírásos módszer lenne az új általános.

Adatbányászok beszámolói alapján arra következtethetünk, hogy a v12.60-as frissítés lesz a következő. Ezt követi majd a v12.61, utána pedig a már sokak által várt v13.00, azaz a harmadik szezon.

Mire számíthatunk a v12.60-ban?

Ha tényleg a mai nap folyamán érkezik a frissítés, sok hibajavításra nem számíthatunk. Ezek nem is a játékot mechanikáját érintő dolgok, helyette a „pay-to-win”, jelenleg letiltott cuccok új változatai lesznek.

Amik változnak:

  • A sebzésjelző esetenként rossz irányt mutat
  • Kreatív mód: Javítanak egy grafikai hibát, amely a mobilon játszókat érintette

Semmi garancia nincs rá, hogy valóban érkezik, de elképzelhető, hogy egy páros tompított fegyver érkezik a játékba a feltöltős shotgun mellett. Mindkét fegyver már korábban megjelent képeken és a játékfájlok között, élesbe viszont még egyik sem került be.

Doomsday Device változások

Szintén nem lett megerősítve, hogy bármi változik az eszközzel kapcsolatban a következő frissítésben, az adatbányászok viszont mégis erre engednek következtetni. Mikor, ha nem a szezon utolsó nagy frissítésében?

Utolsó pontnak az Overtime kihívásokat hagytuk, erről ugyanis már korábban írtunk nektek egy posztban. Ha szeretnétek megnézni, hogy mi mire számítunk, kattintsatok ide.

Ti várjátok már az új szezon kezdetét?

https://www.facebook.com/groups/fortnitehunkozosseg/

 

×