A Call of Duty adatbányászai a fájlok között találtak pár friss calling cardot és emblémát, melyeket most megmutatunk nektek.

A Call of Duty: Modern Warfare és Warzone frissítései általában nem csak új tartalmakat hoznak a játékba, de általában olyan információkat is rejtenek a fájlok, melyeket csak később terveznek a fejlesztők élesíteni. Természetesen ezek a tartalmak nem maradnak rejtve az adatbányászok elől.

Most több Mastery Calling Card és embléma terve szivárgott ki. Ezek valószínűleg hamarosan megjelennek a Modern Warfare-ben.

Ezek a jutalmak és kiegészítők már a kezdetek óta népszerű elemi voltak a Call of Duty címeknek, nem meglepő tehát az, hogy érdekes egy ilyen tartalom felbukkanása. Május 19-én a leakerek találtak rá az alábbi, eddig még sosem látott elemekre.

Kép forrása: Tracker

Minden a játékban található fegyver új Calling Cardot és emblémát kap. Az emblémák kellően fényesek és animáltak ahhoz, hogy a játékosok még jobban dicsekedhessenek az elért eredményeikkel. Noha a Calling Cardok nem animáltak, ugyanolyan elegáns megjelenéssel rendelkeznek.

Több száz ilyen elem szivárgott ki, melyet nyilván nem tudunk mind megmutatni, de nyugodtan kattints a CoD Tracker oldalára az összes megtekintéséhez!

Most már csak az a kérdés, hogy a kiszivárgott elemek mikor kerülnek be a játékba. Lehetséges, hogy ezeket már a 4. évadra tervezték, de persze bármikor megjelenhetnek a jelenleg futó évadban is. Erre garancia ugyan nincs, de addig is megnézhetjük, hogy mire számíthatunk.

Neked hogy tetszenek a most kiszivárgott emblémák?

https://www.facebook.com/groups/codmwhungary/

×