Ez az utolsó szeg a PUBG koporsójában?

Régóta temetik már a PUBG-t, viszont egy-két odaszúrás mellett a legnagyobb streamerek idáig mindig kiálltak a játék mellett. Nos, ez a pillanat eddig tartott, ugyanis már a (megmaradt) PUBG streamerek közül a legnagyobbak is azt gondolják, hogy ez így nem fog sokáig menni. WackyJacky is ez utóbbiak táborát erősíti, aki ma egy coffin dance-szel fejezte ki véleményét a 7.2-es frissítéssel kapcsolatban.

 

Nemsokkal később teljesen nyíltan üzent a PUBG Corp.-nak.

„Annak üzenném, aki azt gondolta, hogy ez a botélmény így rendben lesz a játékban… (nevet) Te egy kibaszott idióta vagy.”

 

ChocoTaco is csak szörnyülködött, amikor meglátta, hogy a botok még meccs közben is spawnolnak, fullos szettel. Ezek után nem kell annyira erőltetni a korai harcokat, ugyanis a rendszer bármikor gondolhatja úgy, hogy a kör közepére betesz pár botot, csak hogy izgalmasabb legyenek a harcok.

Bots spawn mid-game. Nice job, PUBG from PUBATTLEGROUNDS

De, hogy mennyivel izgalmasabbak a harcok?

Nos, a botok ellen kicsit más élmény játszani. Persze csak akkor, ha csak nem teljesen fogalmatlan az illető. Nézzétek meg ezt is magatok:

Bot vs Bot from PUBATTLEGROUNDS

 

Az jól látszik, hogy a botokkal jelenleg nincs minden rendben. A legfőbb probléma, hogy a klasszikus PUBG élmény teljesen odavész, hiszen már egyáltalán nem biztos, hogy egy valódi embert küldünk vissza a lobby-ba. A botok bármikor spawnolhatnak, de legalább ostobák és inkább csak elvesznek a játékélményből. Teljesen érthető lépés, hogy le akarják csökkenteni a várakozási időt, de ez így ilyen formában inkább ront az összhatáson.

A PUBG Corp. egyelőre nem reagált a botokkal kapcsolatos kritikákra.

https://www.facebook.com/groups/pubghunkozosseg/

×