Miután a Warzone terepén végre kinyithatók lettek azok a bizonyos bunkerek, a játékosok máris belevetették magukat azok kinyitásába. Kicsit segítünk ebben.

Természetesen az újdonság varázsa mindenkire hatással van, így a legtöbb Warzone játékos most arra kíváncsi: hol vannak Verdansdkban a bunkerek és az easter eggek? Ez nem is véletlen, hiszen a Warzone indulása óta a legnagyobb változás Verdansk mapján. Most kicsit abban segítünk, hogy hol találjátok a mapon a bunkerek helyét, illetve a fontos kiegészítő elemeket.

Warzone bunkerek

Összesen 12 bunker található elszórva Verdansk területén. Ebből 11 nyitható normál Red Access kulcskártyával. Minden bunker számtalan magas szintű lootot rejt, egyikük pedig különleges easter eggeket. Hogy mi tartogat például a híres 11-es bunker, arról ma már írtunk nektek. A 11-es kinyitásához azonban telefonokat is meg kell találni. Ezek helyét is megmutatjuk.

Előbb azonban jöjjenek a bunkerek helyei.

Kép forrása: Activision / Map Genie

Warzone telefonok és számítógépek helye

A Bunker 11 easter eggjeinek felkutatásához tudni kell az egyes telefonok helyét. A telefonok általában valamilyen íróasztalon találhatók. Amikor megvan, egy orosz üzenet hallgatható meg rajta.

Kép forrása: Activision / Map Genie

Spoiler: Ne olvass tovább, ha a 11-es bunkert te magad szeretnéd felfedezni!

Ahogy arról már ma írtunk, a 11-es bunkerben utalások vannak a Warzone történetére. Lehetséges, hogy a jövőben az itt látottaknak hatása lesz a mapra, vagy a Warzone alakulására. A bunkerben a játékosok egy nukleáris bomba munkálatait találják egy visszaszámlálóval.

A bunkerben található hasonló számítógépből egyébként több is található a mapon, valószínűleg ennek is jelentősége van.

Kép forrása: Activision / Map Genie

Tekintettel arra, hogy a easter eggek már megjelentek a Warzone területén, sejteni lehet, hogy valamival készül az Infinity Ward. Nagyon izgalmas már most, hogy vajon hogyan alakul majd át Verdansk, ki áll a bunkerek és a bomba mögött? Mi lesz ennek a következménye?

Te már kinyitottad az összes bunkert?

https://www.facebook.com/groups/warzonehungary/

×