Az Infinity Wardos fejlesztők alaposan megmozgatják a metát a legújabb frissítéssel. Rengeteg fegyver változik, de nem merül ki ennyiben az update.

Nem sűrűn van okunk panaszkodni a Modern Warfare-t és a Warzone-t érintő frissítések tartalma miatt. A fejlesztők általában jó érzékkel nyúlnak bele a fegyverek balanszolásába és új tartalmakat is kapunk gazdagon.

A május 19-én debütált frissítéssel sincs ez másképp, az Infinity Ward emberei igen alaposan megmozgatták a fegyvereket az update során. A Call of Duty széria talán legfontosabb eleme a gun play, szóval érthető, hogy komoly hangsúlyt fektetnek rá a felelős fejlesztők.

Fegyvernerfek érkeztek

Az RPG az egyik legtöbbet vitatott eleme volt eddig a játéknak. Abban rengetegen egyetértettek, hogy túlságosan jól működik, hatalmas sebzése van, amit nagyon távol is ki tud fejteni. Ennek fényében a fejlesztők nerfelték a rakétavető sebzését teljes páncélos ellenfelekre, bár a használatához továbbra sem kell Overkill perket használnunk.

A másik komoly elszenvedője a frissítésnek a relatív újnak számító Renetti, erről is egyre többször került elő, hogy talán túlságosan is OP ebben a formában.

A fejlesztők a következő változásokat eszközölték a fegyveren:

  • Csökkent a tartalék max ammo
  • MK3 Burst mód: megnövelték a szórást és csökkent a sebzés
  • További sebzés csökkentés, mikor akimbo módban van MK3 Burst helyzetben

Fegyverbuffok is vannak szép számmal

A frissítés nagy nyertese lehet a Holger 26-os LMG, ami még az első szezon folyamán került a játékba. A fegyver mozgási és célzási sebessége mellett a kiegészítői is javultak.

Ha valaki nem szeretne ennek ellenére sem LMG-re átszokni, néhány népszerűbb fegyver is kapott egy szeretet csomagot. Megpiszkálták a FAL-t, javult a SCAR, de a VLK shotgun sem a régi, persze jó értelemben.

  • FAL: csökkent a vállba vételi idő (ADS)
  • SCAR: szintén csökkent az ADS
  • VLK:
    • Gyorsabb lett a tüzelési sebesség
    • Növekedett a közelre osztott sebzése
    • Növekedett a hatótávolsága

A tegnapi update azonban nem merült ki kizárólag a fegyverek működésének változtatásában. Hozzányúltak például a sniperek működéséhez, további változások érintik általánosságban az LMG-ket és további dolgok is változtak. Akit érdekel a teljes patch notes az ide kattintva olvashatja el az Infinity Ward bejegyzését.

Nektek tetszenek az új változtatások, vagy nagy RPG királyok vagytok a Warzone-ban?

https://www.facebook.com/groups/warzonehungary/

×