A német labdarúgó bajnokság után Olaszországba látogatunk, és a csizmaszár legjobbjaival is megismerkedünk. Íme a mi Seria TOTSSF csapatunk.

Olaszország. Finom tészták, jó fagyik, kellemes hangulat. Múlt pénteken a Bundesliga legjobb játékosaiból kaptunk válogatást, most itt az idő, hogy a Seria A legjobb focistáit is szemügyre vegyük.

A szezon jelenleg még szünetel, és egyelőre a bajnokság folytatásáról csak a tárgyalások folynak. A Team of The Season So Far viszont csak az eddigi mutatókat veszi figyelembe, így bátran összeállíthatjuk az idei szezon csapatát. A tabellán jelenleg a Juventus áll az élen, de mindössze egy ponttal vezet csak a Lazio előtt. Az Inter a harmadik, az Atalanta pedig a negyedik, de nekik a BL-ben is van feladatuk. Lássuk, hogy mi melyik játékosokat várjuk a pénteki keretben!

Wojciech Szczęsny (GK) – 95

A lengyel kapusra nyugodtan támaszkodhat a Juventus védelme. Bár idén nem működik olyan olajozottan a gépezet, mint az elmúlt idényekben, Szczęsny magabiztossága erőt ad a többi a csapattársnak is.

Hans Hateboer (RB) – 94

Florenzi eligazolásával a jobbhátvédek közül Hateboer az, aki nagyon kitűnik a tömegből. Az Atalanta egyik húzóneve a holland fiatalember. Nagyon jól illeszkedik neki a játék és a támadásban is veszélyes. A Valencia elleni BL meccsen kétszer is sikerült betalálnia.

Francesco Acerbi (CB) – 95

A Lazio betonbiztos belsője. Évről évre jobban teljesít, mióta a Sassuloból átigazolt. A Lazio részben neki is köszönheti, amiért ott vannak a dobogó második helyén.

Stefano De Vrij (CB) – 94

Conte alatt több játéklehetőséget is kapott a holland belsővédő, és Skriniar mellett ő az egyik alapembere a 3 emberes védelmének. Nehezen tudom elképzelni, hogy ne legyen ott a szezon csapatában.

Luis Alberto (CM) – 96

A spanyol karmester igazán odateszi magát idén. Nem szégyenlős a kapu előtt sem és a társakat is jól szolgálja ki. Idén már 60 gólnál jár a csapat, amely nagyrészt az ő érdeme is.

Radja Nainggolan (CM) – 93

A belga igen kacifántos utat tesz meg mostanában. A Romaból az Interbe igazolt, majd ebben a szezonban kölcsönbe érkezett a Cagliarihoz. Az olasz középcsapatnál ismét önmagára talált és formája ismét régi önmagára hasonlít.

Alejandro Gomez (CAM) – 97

Nagyon sokáig a FIFA-ban csak büdzsé Messiként emlegetett labdarúgó, idén igazán jó szezont fut, és az Atalanta motorja. Gólokban és gólpasszokban is kiveszi a részét, és csapat szívét képzi.

Josip Ilicic (CF) – 97

Idén legjobb szezonját futja a szlovén labdarúgó. Rengeteg speciális lappal gazdagodott, amit teljesen megérdemelten hódított el. A liga egyik legjobbja, nem vitás.

Ciro Immobile (ST) – 98

Nehezen tudnánk elképzelni a TOTSSF csapatát az olasz gólvágó nélkül. 26 meccs alatt 27 gól. A Lazio vezéregyénisége. Hiba lenne őt kihagyni.

Lautaro Martinez (ST) – 94

Az Inter bikája több európai klubcsapatnak is felkeltette az érdeklődését, nem is véletlenül. Az Icardi után maradt űrt jól befoltozta ék társával, Lukakuval és fiatalkora ellenére piszok jó megoldássokkal nehezíti meg a védők dolgát.

Cristiano Ronaldo (ST) – 99

Igen, 99-es lesz. Minden TOTSSF-be volt egy 99-es labdarúgó, így szerintem egészen biztos, hogy a Seria A-nál Ronaldo fogja kapni.

Cserepad:

  • Samir Handanovic (GK) – 95
  • Theo Hernandez (LB) – 91
  • Chris Smalling (CB) – 91
  • Leonardo Bonucci – 95
  • Marcelo Brozovic (CDM) – 90
  • Sergej Milinkovic-Savic (CM) – 94
  • Paulo Dybala (CAM) – 94
  • Romelu Lukaku (ST) – 92
  • Joao Pedro (ST) – 88

Ti kit látnátok még szívesen a Seria A TOTSSF csapatában?

×