Az Apex Legends játékosai nemrég egy igen furcsa jelenségre lettek figyelmesek. Nem sikerült visszatérni a knock után, hiába szedték fel őket.

Annak ellenére, hogy az Apex Legends 5. évadának indulása számos újdonságot hozott be, rengeteg érdekes hiba is megkeseríti a játékosok életét. Itt lehet megemlíteni például a rendszeres hit reg problémát is. Egy teljesen új hiba azonban olyat produkál, amire talán senki nem számított.

Mind tudjuk, milyen frusztráló a helyzet, amikor az ellenfél knockol minket, nekünk pedig arra kell várni, hogy a csapattársunk felszedjen, még mielőtt lejár az idő, vagy végleg megöl az ellenség.

Nemrég egy meccs során a Reddit felhasználó, mapleleafbot és csapata szépen haladt előre a győzelem felé vezető úton, nem sokkal később azonban valaki knockolta őt. Eddig semmi szokatlan. Miután azonban felhúzták, nem volt képes visszatérni a csatába. A fegyvereket nem lehetett használni, nem volt képesek normál tempóban mozogni, ám használható volt a Knockdown Shiled, ami ugye csak „térdelve” használható. És ez így is maradt végig, míg ki nem végezte, tehetetlensége közepette.

Got knocked, and then this happened after my res… from r/apexlegends

Sajnos egyelőre nincs magyarázat arra, hogy mi okozta a bizarr hibát. Mivel a fejlesztők egyelőre nem kommentálták az esetet, úgy tűnik, egy nagyon ritka esetről van szó. Nem árt viszont felkészülni arra, hogy ilyen is előfordulhat az Apex Legends-ben.

Te találkoztál már a fent említett hibával?

https://www.facebook.com/groups/apexhunkozosseg/

×