Megérkezett a Hearthstone legújabb frissítése, a 17.2.1. Ismét piszkálgatja a metát a fejlesztőcsapat, ezúttal is a Demon Hunterek kárára. A Shaman viszont örülhet.

A Blizzard egy blogposzt keretein belül jelentette be, hogy a héten érkezni fog egy kisebb Hearthstone frissítés. A május 18-ra datált csomag már elérhető az éles szervereken.

A fejlesztők állásfoglalása nem változott, ismét a Demon Hunterek kapták a legnagyobb tockost. Illidan mellett a Secret Rogue játékosok lendületéből is visszavett a Blizzard, valamint két Warrior lap is gyengült. Erősödött viszont a Shaman pool, The Lurker Below például egy igencsak stabil lappá vált.

Buffok a 17.2.1-ből

Eggyel csökkent a támadó ereje, cserébe 1 manával olcsóbb is lett

A költségét 4 manára csökkentették

5-re növelték a támadását

5-re emelték az életerejét

Nerfek a 17.2.1-ből

1-re csökkentették a támadóerejét

Mostantól csak +2/+2-t ad

Már csak eggyel drágítja a kiválasztott lapot

Gyengült a képessége, már csak +2/+1-et ad a minionoknak

5-re csökkent a támadása

2/2-re csökkentek az értékei

5-re csökkent az életpontja

4-re csökkent az életpontja

Ha ilyen lendülettel haladnak tovább a fejlesztők, akkor hamarosan fabatkát sem fognak érni a Demon Hunter paklik. Mindamellett, hogy tényleg nagyon erős a Tempo variáns, lehetséges, hogy a többi decket kellene szintre emelni, nem pedig szétbarmolni egy alapkoncepciót. Ám ha valamire, arra jók voltak a nerf-hullámok, hogy már nem minden második ember játssza a Class-t Ranked módban.

https://www.facebook.com/groups/mobilgamer/

×