A magyar CS:GO csapat történetének legjobb helyezését érte el a HLTV friss világranglistáján, ahol továbbra is az Astralis uralkodik.

Hosszan tartó uralkodás után, 2020 márciusában megingott az Astralis-gépezet. A zsinórban háromszoros Major győztes dánok előbb a második, majd a harmadik helyig csúsztak vissza, hogy aztán május elején ismét visszaüljenek a trónra. Azóta viszont ismét stabilan ülnek, pár napja az ESL: One Road to Rio – Europe versenyén végeztek az élen.

Mögöttük a Na’Vi, a fnatic, a mousesports és a G2 fér még be a jelenlegi Top5-be.

Az észak-amerikai mezőny tehát kiszorult a közvetlen elitből, de ennyi legyen is elég az élmezőnyből, hiszen sokkal jobban érdekel minket a világranglista középmezőnye. A világsztárok mögött lihegő, feltörekvő tehetségek mezőnye, akik a Top50-en belül várják, hogy besikerüljön egy nagy eredmény.

Ebbe az előkelő körbe tartozik mostantól a Salamander is, a magyar csapat ugyanis élete legjobb eredményével immár a Top50-en belülről figyeli az eseményeket. Múlt hét óta 3 helyet javítottak, így már a 49-dikek a friss világranglistán. De nem csak papíron, hanem a mutatott játékban is egyre jobbak a srácok, a korábbi Major résztvevő Sprout is csak többszörös hosszabbításban tudta legyűrni őket a múlt héten.

Reméljük ez még mindig csak a szép sikerek kezdete, és a magyar csapat még sok izgalmas pillanatot szállít majd a szurkolóknak. Hajrá magyarok!

https://www.facebook.com/groups/huncsgo/

A termékhez nem tartozik leírás.

3 990 Ft

Kosárba

A termékhez nem tartozik rövid leírás.

Bár nem egy hosszú videó, de kiválóan jellemzi a videojáték-karakterek mozgását. A paródia igen népszerű lett a Twitteren.

Gyászol a filmes és a videojátékos világ. Elhunyt az egyik legkiemelkedőbb zeneszerző, az olasz Ennio Morricone. Több nagy sikerű videojátékba is készített zenét.

Ben Yedder twitteren reagált az új TOTSSF lapjára, ez alapján pedig biztosra vehetjük, hogy pontosan tudja, mennyire nem szeretik a játékosok a FUT lapjait.

×