Az Apex Legends hit reg problémája már hetek óta keseríti meg a játékosok életét. Sajnos a Respawn még mindig nem oldotta meg a problémát.

Már a múlt héten is írtunk róla, hogy különösen az 5. évad frissítése óta az Apex Legends jelentős hit reg problémával küzd. A hit reg lényege, hogy hogyan regisztrálja a találatokat a szerver. Nos, annak ellenére, hogy a problémát elvileg már többször javították, a játékosok továbbra is arról számolnak be, hogy az jelenleg is fennáll.

Tegnap pedig a Respawn újra közzétett egy közleményt, amiben igyekeznek mindenkit megnyugtatni afelől, hogy dolgoznak a probléma megoldásán.

„Tudjuk, hogy a játékosok továbbra is találkoznak azzal a problémával, hogy a találatokat nem regisztrálja a szerver. Aktívan dolgozunk a megoldáson. Amint tudjuk, kijavítjuk. Köszönjük mindenki türelmét” – írta nemrég Twitteren a Respawn.

Nagyon érdekes a helyzet, hiszen a hit reg problémát az elmúlt hetekben már többször próbálták javítani, és valahányszor kijelentették, hogy sikerült, a játékosok továbbra is találkoztak a hibával.

Game breaking ? we should have won the game (no registration) fix this plss from r/apexlegends

Sajnos a hit reg probléma pont olyan, amit egy online játék során nem lehet félvállról venni, ugyanis a játék egyik legfontosabb eleme. Ha a találatunk a szerver miatt nem ér semmi, akkor bizony hajlamosak vagyunk bosszankodni, ráadásul joggal.

Szerinted meddig tart még, míg a Respawn javítja a problémát?

https://www.facebook.com/groups/apexhunkozosseg/

×