Idén a GLL ismét útjára indította a nemzetek csatáját, így 2020-ban újra válogatott csapatok küzdhettek egymás ellen a PUBG terepén. A magyarok eredményeit foglaljuk össze.

A GLL egy kompetitív esport-platform és versenyszervező oldal, mely bajnokságokat szervez különböző játékokban, többek között a PUBG-ben. Ahogy minden évben, idén is megrendezésre került a GLL Nations Royale, mely során nemzeti válogatott csapatok mérkőznek meg egymással.

A GLL Nations Royale Spring 2020-as szezonjában a magyar PUBG válogatott is részt vett, HULLA_SZILVA vezetésével.

Kép forrása: GLL

A magyar csapatot ezúttal is 32 játékos erősítette, köztük Foda, Triasz, HellCaT1 és persze HULLA_SZILVA 4 fős Pizza Monkey csapata. Ahogy az európai régió felállását látjuk, a magyar csapat elsőként a lengyel válogatottal került szembe május 18-án.

Kép forrása: GLL

Az első meccs máris nagy bizakodásra adott okot, hiszen a magyar csapat lendületének köszönhetően meg is nyerte az első kört.

A második körben azonban a lengyelek bebizonyították, hogy ők is tudnak lőni, így végül kiegyenlítettek. Úgy tűnik, Miramar map nem annyira fekszik a magyaroknak.

A harmadik körben már Sanhoké volt a főszerep, ahol a magyar válogatott ismét megmutatta, hogy nem hagyja magát. Ezzel 2-1 arányban sikerült legyőzni Lengyelországot, és a magyar csapat továbbjutott a következő fordulóba.

A teljes Magyar-Lengyel mérkőzés visszanézhető HULLA_SZILVA közvetítésében. A továbbjutásnak köszönhetően jött a következő megmérettetés. Miután az orosz válogatott legyőzte Bosznia-Hercegovina csapatát, a magyarokra hárult a feladat, hogy megküzdjenek velük.

Kép forrása: GLL

Sajnos itt a magyaroknak már nem volt szerencséjük: az orosz hadviselésével nem tudtak eredményesen szembeszállni. Az orosz-magyar meccs végül 3-0-ás vereséggel ért véget. A magyar csapat ezzel alsóágra került a GLL Nations Royale Spring 2020-as szezonjában. A teljes meccs végignézhető a GLL Twitch csatornáján.

Egyfelől nagyon sajnálom, hogy így alakult, de a továbbiakban is lehet majd szurkolni a magyar csapatnak, hiszen alsóágon jövő héten Görögország ellen harcolnak majd. Rettenetesen büszke vagyok, hogy a játékosok összefogásának köszönhetően nem csak fel tudunk mutatni egy magyar válogatottat nemzetközi PUBG versenyeken, de még eredményeket is el tudunk érni.

Innen is GG a srácoknak és gratulálunk az elért eredményekhez! További kitartást és sok sikert kívánunk!

https://www.facebook.com/groups/pubghunkozosseg/

×